Az év végi tunyaság tovatűnt, lassan, de biztosan beindul a megyei futballélet. Balkányban például egy fővel rövidült a keret…

Mirgai László azzal szembesült, hogy fogyóban a csapata… Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Ami már csak azért sem dobja fel a megyei első osztályú egyesület stábját, mivel a létszám így is alaposan megcsappant. Mégpedig a sok sérült miatt, ráadásul többen csak jó néhány múlva lesznek bevethető állapotban. Ehhez párosul, hogy a középpályás Molnár Ferenc munkahelyi elfoglaltság következtében kénytelen abbahagyni a játékot, ez tovább növeli a balkányi csapat gondjait… Annál is inkább, mert a viszontagságos őszi szereplés után csupán a tizenkettedik helyen táboroz a Mirgai-legénység, vagyis, a bennmaradásért kénytelen küzdeni.

– Mindenki tudja, hogy télen nagyon nehéz igazolni, nekünk viszont négy-öt emberre feltétlenül szükségünk lenne, főként a védelem szorul erősítésre – közölte Mirgai László, a Balkány edzője. – Jó néhány súlyos sérülést szenvedett játékosunk közül egyesek a legjobb esetben is csak a tavaszi szezon felére épülnek fel, így nem kockáztathatunk, valamit tennünk kell a pótlásuk érdeklében.

A gárda január 10-én kezdi a felkészülést, pályára lép a megyei teremtornán, a műfüves felkészüli tornán, míg az edzőmeccsek sorát a rövid szlovák túrán indítja.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .