Lippai Tibor a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban szereplő Berencs FC új edzője.

A gyereksereg után Lippai Tibor a felnőttekkel próbál maradandót alkotni Fotó: facebook

Szó se róla, a frissen kinevezett tréner kemény fába vágta a fejszéjét, elvégre az újonc futballcsapat az elszúrt őszi idény egyenes következményeként az utolsó helyen vesztegel. De! Nem csupán üres szólam volt, hogy az együttes egyáltalán nem törődött bele a jelenlegi szituációba, így a korábban Fényeslitkén dolgozó szakvezető sem „üres kézzel” érkezik. A tervek szerint vele tart és aktívan kiveheti részét a rétközberencsi mentőakcióból Szabó Flórián: a huszonegy éves csatár eleddig a Hajdúböszörmény színeiben futballozott. A huszonnégy esztendős Mester Norbert ugyancsak csatlakozhat a csapathoz, a védőként bevethető játékost a Debreceni ASE megyei első osztályú legénységétől sikerült átcsábítani.

Noha további nevekkel egyelőre nem szolgáltak az illetékesek, az erősítést célzó hadművelet közel sem fejeződött be, miközben egy távozó is akad: Nagy Róbert a közvetlen riválisnak számító Szabolcsveresmarthoz tart…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .