Edzőváltással indul az év: Lelt József felállt a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban szereplő Pátroha kispadjáról.

Lelt József tiszta lelkiismerettel távozik Fotó: magánarchívum

Mondhatjuk, illetve írhatjuk, Lelt József egy-két álmatlan éjszaka után akképpen döntött: úgy tesz mint a Reál Madridnál Zinedine Zidane – a csúcson hagyja abba! Ami azt jelenti, az őszi idényt a tabella harmadik helyén záró együttes irányítását adja át.

– Arra a következtetésre jutottam, bármilyen sikeres két évet húztam le a csapat élén, nem folytatom a megkezdett munkát – indokolta távozását Lelt József. – Sok barátom, aki ismeri a közeget gratulált, hogy aki itt lehúz két évet az nem edző, hanem varázsló… Az utóbbi meccseken már nem éreztem a „kémiát” a csapat és a vezetők között, de arra büszke vagyok, hogy még igy is sikerült a játékosokat az utolsó percig tűzbe tartanom. Az utolsó mérkőzésről már elég furcsán tértünk haza, mintha nem mindenki örült volna a harmadik helynek. Utána már mentek a sutyorgások, mi lesz, hogy lesz, mások lesznek a feltételek. Az ajtót az tette be, amikor nem neveztünk a téli felkészülési tornára, holott az elmúlt időszakban mindig ott voltunk.

Szó se róla, a tréner meglehetősen fényes eredménysort felmutatva köszönt el.

– Az én lelkiismeretem tiszta, bárki szemébe bele tudok nézni. Hatvan meccset játszottam két év során a csapattal: negyvenötöt megnyertünk, nyolc vereség mellett hét döntetlen a mérleg. Azt gondoltam, két-három személycserével még akár feljebb is tudtunk volna lépni a tabellán, de erről hallani sem akartak. Úgy éreztem korrektnek, ha jelen feltételekkel én nem tudom garantálni az eddig nyújtott teljesítmény folytatását, inkább átadom a helyem. Köszönöm mindazoknak, aki valamilyen formában segítettek ehhez a szép eredmény eléréséhez, és további sikeres szereplést kívánok a csapatnak!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .