Ilyenkor Boldog új évet szokás köszönni, és tényleg, mi mást kívánhatna az ember.

Ugyanakkor esetünkben az óesztendő sem volt rossz, sőt! Hivatalosan augusztus elsején indult honlapunk (szabolcsfociinfo.hu) csaknem százötvenezer látogatót vonzott, a közösségi médián (Facebook) még többet, amiért köszönet jár valamennyi olvasónknak! Utólag elárulhatjuk, minden képzeletünket felülmúlta, hogy ennyien kíváncsiak ránk, legmerészebb álmainkban 50 000 olvasó megszólítása volt a titkos terv, amiért úgy sejtettük, vért kell izzadnunk. Hát, megérte izzadni!

Továbbá mindazoknak dukál a köszönet, akik így vagy úgy, nagyban segítették munkánkat, felsorolni is nehéz lenne mindenkit, szerencsére nagyon sokan vannak. Mindemellett nap, mint nap tapasztalhattuk, mennyien szimpatizálnak velünk, ha más nem, jó néhányan privát üzenetekben fejtették ki: az országban nincs párja az amatőr futballt ilyen mélységben feldolgozó portálunknak. Egyet ígérhetünk, kis csapatunk, Resán Attila, Nagy József, Vitál Tibor és Koncz Tibor az új évben is nyomon követi az eseményeket, januártól különösen résen leszünk, hisz átigazolási időszak következik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .