Bő volt a termés, mármint aranyköpésekből. Az őszi idényben több humorbombát elsütöttek a megyei futball szereplői, olyannyira, hogy két részre is futotta belőle. Imhol a szellemes nyilatkozatok második gyűjteménye.

Kész szerencse, hogy legalább a fű nem nő ferdén Fotó: internet

„Talán meg is ijedtem, annyira, hogy három gólt a „buszra szállóval”, ballal sikerült rúgni. Jó hangulatban teltek az edzések, kifejezetten a pénteki cicajáték, ahol akadtak bérleteseink…”

(Madzin István, a Tarpa játékosának szösszenete, miután négy gólt vágott a Balkány elleni meccsen)

„A természet csúnyán kibabrált velünk, ugyanis ma nagyon sok játékosnak egyszerre jött meg, így csak hisztis „picsák” voltak a pályán. Ez annyira gyenge volt, hogyha ezt a meccset az interneten játsszuk, a hálózat ledobott volna magáról.”

(Fabók István, a Kék edzője kiakadt, miután csapata 5–1-re gyufázott a Ladányi TC otthonában)

„Figyelem, figyelem, szolgálati közlemény! Elnézést kérek az utazó közönségtől, de a pátrohai gyors nem állt meg Demecserben.”

(Lelt József edző bejelentése, midőn a Pátroha „gázolt” Demecserben)

„Ha elmegyünk idegenbe, általában egy pár embernek csokis lesz a gatya!”

(Márton István, a Tarpa edzője a maga módján igyekezett feltüzelni csapatát a Baktalórántháza elleni idegenbeli mérkőzésre)

„Azt sem érdemeljük meg hogy kimossák a szerelésünket!”

(Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzőjének kifakadása a Fehérgyarmat elleni zakót követően)

„Így nagyon jó a viszony közöttünk, de kilencven percre kiássuk a csatabárdot, és ebben a rövidke időben remélem, nagyon megnehezítjük a dolgukat. Természetesen hazai környezetben győzni szeretnénk. Ha a bárddal nem érünk célt, akkor marad a kanál a babgulyáshoz…”

(Oroszi István a Jánkmajtis elleni rangadó előtt lazára vette a figurát)

„Az egyesületnél prioritást élvez a játékosok testi, lelki fejlődésének a biztosítása is. Így a rekreáció minden lehetősége biztosítva van. Ennek szellemében a csapat hétvégén bálba megy és tudom, hogy nagyon sokuknak majd sikerül lemennie alfába. Ezért a mérkőzésre garantáltan vidáman és jó hangulatban fogunk megérkezni!”

(Fabók István nem fűzött nagy reményeket az Őr elleni idegenbeli meccshez…)

„Mert Lugoson a szélsők nem savasodnak, ha futni kell. Céljaink vannak és minden meccsen a cél felé tartunk, mivel így könnyebben fejtünk ki „6-ást” az üldözőinkre.”

(Resán Attila merengése a nyírlugosi túra előtt)

„Jó lenne végre úgy készülni egy meccsre, hogy csak azzal tudunk foglalkozni nem pedig egyes játékosok hülyeségeivel!”

(Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzőjének kifakadása a Kótaj elleni meccsre melegítve)

„Alacsonyabb osztályban is, sajnos olyan iram van, hogy kétszer-háromszor is elalszik egy fáradtabb szurkoló… Tele vagyunk ilyen „mű-Neymarokkal”, akik azt hiszik, hogy… Közben meg dehogy.”

(Lelt József megállapítása a megyei futballról)

„Jelenlegi állapotunkban az edzést meg lehetne tartani egy jakuzziban, mert a „láthatatlan légiót” képviseljük annyi az eltiltott és sérült játékosunk.”

(Berecz Csaba, a Demecser edzőjének dohogása a sok hiányzót tapasztalva)

„Nem történt nagy szenzáció: kikaptunk!”

(Mikes Ferenc, a Vámosoroszi trénerének ténymegállapítása a Kocsordon elszenvedett vereség után)

„Az első tizenöt percben az ukrán hadtest átrohant rajtunk.”

(Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzőjének summázata a Kölcse elleni zakó után)

„Azért sikerült ez ilyen nyögvenyelősre, mert zavarba voltunk, mint a féllábú a seggberúgó versenyen.”

(Lelt József elmélkedése a Fényeslitkén aratott győzelem kapcsán)

„A szombat esti Mentor-házi buliból sikerült mindenkit kihoznom az élő show-ba, így a mérkőzéstől azt kaptam amire számítottam. A pályán nem igazán működött kémia, a srácokban sem volt megfelelő feszültség. A héten felvesszük a kapcsolatot Lagzi Lajcsival, mert ez a meccs a számunkra annyit ért, mint járókereten a visszapillantó.”

(Fabók István sokadik aranyköpése, midőn a Kék elvérzett az őri fellépésen)

„Gombi Sanyi nagy mondása, hogy mindenki csak az első és az utolsó mérkőzésre emlékezik – nagyon igaz. Ilyenkor az aranylábú, aki a megye kettőt összekeveri a „Bundásligával”, stílusosan fellöki magára a szerkót, leföldeli magát harminc méter szigszalaggal, hogy bele ne csapjon a ménykű, kimegy kelletni magát. A vezető meg bepánikol, hogy akkor most mi van? Tűnődik, hogyan nyúljon a „findzsa” alá, csak az asszony meg ne tudja, vagy inkább a fel nem használt „Tátika pénzt” forgassa a látványba.”

(Fabók István felvezetője az utolsó őszi fellépés előtt)

„Ez történik akkor, ha egy lovasekét szembe állítasz New Holland-dal. Végre itt a megérdemelt pihenés, mindenki nézheti majd a Kunta Kintét meg a Kacsameséket. Az erősítés megoldott, mert vettünk 3D-s nyomtatót.”

(Fabók István fellélegzett, a pátrohai vereséggel véget ért az őszi idény)

„Hozzáteszem, ennek a mérkőzésnek az őszi szezon végére már olyan sok volt a sportértéke, mint apácazárdában a férfivécének.”

(Lelt József így búcsúztatta az őszi idényt a Kék legyőzése után)

„Ráadásul az edzéslátogattság fantasztikus, nem hiányzott senki egyetlen egyszer sem – mert nem is volt egy sem… ”

(Oroszi István edző értékelése a tisztabereki csapat őszi szereplése kapcsán)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .