Meglepetés, avagy sem, immár tény: Marics Gábor másfél esztendő múltán távozik a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatától.

Marics Gábor elköszönt a Sényőtől Fotó: internet

A huszonkilenc éves csatár attól a megyei első osztályban érintett Baktalórántházától érkezett 2017 nyarán, amelyben hosszú idő óta a legfőbb gólfelelősnek számított. Marics Gábor a harmadik vonalban sem vallott szégyent: ötször talált a kapuba az őszi idényben az újonc Sényő színeiben. Borítékolható, hogy a kívülállók számára nehezen érthető a döntés, hogy télen mégis csapatot vált.

– Nyilván akadnak olyanok, akik számára furcsa, hogy így határoztam – közölte Marics Gábor, aki alighanem jelentős „forgalomra” készülhet a következő napokban, kérőkben egészen biztosan nem lesz hiány… – Mindenesetre a sényői vezetőségnek köszönettel tartozom, amiért elengedtek, magyarázatként pedig maradjunk annyiban: olyan dolgok előtt állok, ami miatt azt gondolom, nem tudok megfelelni azoknak a követelményeknek, amely egy NB III-as csapatnál elvárás. Nem dőlt még el, hol folytatom, az érdeklődőktől január elejéig időt kértem…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .