A gyulaházi futballisták már megkapták karácsonyi ajándékukat: a helyszínen tekintették meg a Barcelona–Celta Vigo élvonalbeli spanyol bajnoki mérkőzést.

Feledhetetlen élmény: a gyulaházi csapat tagjai a legendás Camp Nou lelátójáról nézhették a Celta Vigo elleni meccset Fotó: Bardi Gábor

A megyei első osztályú egyesület tagjai a feljutás kiharcolásával érdemelték ki a jutalom utat, amiért – a költségek részbeni fedezésével – ők is anyagi áldozatot vállaltak. A túra csúcspontja egyértelműen a szombat esti találkozó volt, a katalán sztárcsapat legendás otthonában, a csaknem százezer férőhelyes Camp Nou lelátóján ülve (már, aki bírt…) leshették Lionel Messi és társai minden mozdulatát.

– Jó néhány olyan játékos van a csapatban, aki nemhogy ilyen kaliberű meccset látott volna élőben, még repülőn sem ült soha – osztotta meg a barcelonai kaland részleteit Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője. – Képzelhetik, nekik mekkora élményt jelentett az egész kirándulás! Szerencsések vagyunk abban a tekintetben is, hogy szenzációs időt fogtunk ki, napközben húsz fokot mértek, az otthoni viszonyokhoz képest kiváltképp kellemes a hőmérséklet. A hangulat kiváló, a társaság nagyon együtt van, és rendkívül várta már a mérkőzést.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .