Bodó Gábort jó ideje etalonnak tartják védőfronton, aki szintet lépve sem cáfolt rá hírére.

Egy ugyancsak felejthetetlen emlék: Bodó Gábor (jobbról) az MTK ellen szerepelhetett kupameccsen Fotó: mtk.hu

A Sényő-Carnifex futballcsapata ugyebár a megyei első osztályú bajnoki cím besöprése után a harmadik vonalban is emlékezeteset domborított, újoncként a hatodik helyen zárta a szezont. A hátvéd oroszlánrészt vállalt a feljutásból, emellett az Amatőr-kupa döntőben, plusz az MTK, majd a Ferencváros elleni kupamérkőzéseken sem sült fel.

Vagyis, tett róla, hogy teljesítményére mások is felfigyeljenek.  Mint azt megszellőztettük, a közösségi oldalon, az NB III. Keleti csoport őszi idényének legjobb játékosának megválasztására indított szavazáson a harmadik legtöbb voksot kapta – csak a győztes tállyai Turcsik Tamás, illetve a második helyen befutott nyírbátori Benkő Balázs előzte meg.

– Nyilván jól esett, hogy a topháromban végeztem, mindemellett innen is külön gratulálok Benkő Balázsnak – ismerte el, egyben üzent „kollégájának” úriemberhez méltó módon Bodó Gábor. – Persze, helyén kezem a dolgot, tudom, nem igazán a szakmai oldal, sokkal inkább baráti, ismeretségi kör szavazott, amiért természetesen jár a köszönet.

Ha majd egyszer megöregszik, mondjuk az még sokára lesz, a jelenleg huszonnyolc esztendős Bodó Gábornak alighanem egyből beugrik, mennyi élménnyel párosult sényői korszaka.

– Nem csak az ősz, a teljes év parádésan alakult a csapat számára. Az NB III-as idény első tíz fordulója kiváltképp jól sikerült, a végére, főleg fejben elfáradtunk, no meg létszámban is elfogytunk. Egyértelműen a Fradi-meccs volt a csúcspont, ennyi ember előtt én még soha nem játszottam, ez életem eddigi legnagyobb élménye. Amikor kimentünk melegíteni már telt ház fogadott minket, libabőrös lettem annyira fantasztikus érzés kerített hatalmába.  Azt sajnálom kicsit, hogy Böde Dani nem lépett pályára, ha ellene is játszom, na az már tényleg álomszerű lett volna.  Amikor az Ibrányban szerepeltem megnyertük a megyei válogatottak tornáját, az is jó év volt, de a 2018-as mindent vitt.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .