Na, ez egy jó kérdés. Holott, a Tiszakóród stabil tagja volt a megyei másodosztálynak, a nyáron pedig hirtelen eltűnt a süllyesztőben. Hogy pontosan miért esett szét atomjaira a futballcsapat, ennek magyarázata fél esztendő távlatában is tanulságos.

Nem csak a hópaplan miatt néptelen a tiszakóródi katlan…

– Erről nagyon hosszan tudnék beszélni, az elsődleges ok, hogy még 2002-ben megalakult az új vezetőség, amelynek tagjai az évek során fokozatosan lemorzsolódtak – taglalta a történteket az eddigi utolsó edző, Gyulai Zsolt, aki szívén viselte az egyesület sorsát. –  A nyáron a sportelnök is lemondott, tulajdonképpen magam maradtam. kértem mellém egy-két embert, hogy segítsenek, de süket fülekre találtam… Igény volna a focira, de nem csak szavakra lenne szükség, sokkal inkább tettekre, mert nagy áldozatvállalással jár egy csapatot működtetni. A hét végén a meccsnapot minimum távol kell tölteni a családtól, és, persze egyéb teendők is akadnak. Másrészt az ificsapat elfogyott, csak két helyi fiatal maradt, a többiek különböző kifogások miatt nem voltak hajlandók futballozni. Van még valami… Azt is leírhatja, néhány játékos teljesíthetetlen anyagi követelésekkel állt elő, amit nem tudunk és nem is akartunk előteremteni. Szeretnék csapatot szervezni tavasszal, tiszta lappal indulni, de egymagam kevés leszek, társakra is szükség van!

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .