A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport őszi eseményeit feldolgozó sorozatunk harmadik részében a középmezőny és az alsóház között „táncoló” csapatok szakvezetői értékelnek.

Az encsencsi csapat tagjai (fehér mezben) otthon nem tévesztettek lépést Fotó: Horváth László
  1. Nyírlugos   15          6         1           8         25–33    19

Kavalecz Béla edző: – Sajnos, a felkészülést nagyban befolyásolta, hogy több súlyos sérülés történt, mivel igazolni már nem maradt idő, meglehetősen vékony létszámban kezdtük az idényt. Mindez meglátszott a csapat teljesítményén, az elején beragadtunk, majd a játékosok fokozatos visszatérésével mindjárt jobb teljesítményre voltunk képesek. Szeretnénk legalább két játékost igazolni és természetesen eredményesebb tavaszt produkálni.

  1. Encsencs    15        5         4           6         32–32    19

Szedlár János edző: – Hát… Összességében nem vagyok elégedetlen, mert több külső körülmény is hátráltatta a csapat eredményes szereplését, ettől függetlenül otthon sikerült megőrizni a hazai veretlenségünket. Három olyan mérkőzés volt, amelyek sikerülhett volna jobban, ebből különösen a Nyírbéltek és az Apagy elleni pontvesztések estek rosszul. A télen teremtornákra járunk, nevezünk a műfüves felkészülési tornára, és edzünk tisztességesen, hogy tavasszal többre vigyük.

  1. Napkor   15          5         3         7          29–36    18

Somogyi László játékos-edző: – Újonccsapat létünkre bőven elértük azt, amit előzetesen terveztünk. A biztos bennmaradás továbbra is a cél, reméljük, tartani tudjuk tavasszal is ezt a szintet, akkor nem lehet probléma. Szeretnénk stabil tagja lenni ennek a csoportnak, mindemellett minél több napkori fiatalt megye kettes játékosnak nevelni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .