A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport őszi eseményeit feldolgozó sorozatunk második részében a középmezőnyt alkotó csapatok szakvezetői értékelnek.

Pekk János (balról), a Nagykálló kapusa továbbra is biztos pontja csapatának Fotó: Horváth László
  1. Apagy        15         7         3         5      44–27    24

Németh Attila játékos-edző: – A bajnokság kezdete előtt gondoltuk, hogy nehéz lesz megismételni az előző szezonban nyújtott teljesítményt. Különböző nehézségek tarkították mérkőzéseinket, gondolok itt a sérülésekre, köztük az én térdproblémámra. A szerencse hiánya mellett sem tudok szó nélkül elmenni, több olyan meccsünk volt, amelyeken az ellenfél az utolsó percekben szerzett találattal rabolt el pontokat, ezek most nagyon hiányoznak. A hetedik pozícióból várjuk a folytatást, a háttér és a keret adott, ha megnézzük a sorsolásunkat jó tavaszi rajttal nagyot lehet ugrani. Érkezőkről, távozókról jelenleg nem tudok nyilatkozni. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván minden kedves sportbarátnak az Apagy SE csapata!

  1. Nagykálló    15       7         3         5      41–25    24

Ifj. Koskovits György játékos-edző: – Szeretném megköszönni mindenkinek a hozzáállását ehhez a nyolc meccshez. Külön köszönet Szenes Istvánnak, hogy segített nekem az edzéseken és a mérkőzéseken! Az elért eredményekkel elégedett vagyok, de azért van egy pici hiányérzetem, a napkori vereség elcsúnyítja az összképet. Tavasszal remélem, kiegyensúlyozottabbak leszünk! Kellemes ünnepeket és jó pihenést mindenkinek!

  1. Levelek      15       6        3         6       24–26    21

Majláth Sándor edző: – Nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy ilyen rapszodikusan szerepeljen a csapat. Ehhez sok minden hozzájárult, maradjunk annyiban, az amatőr futballban gyakran megesik hasonló, természetesen ezen próbálunk majd változtatni, ami a télen nehéz lesz, úgyhogy egy-két tinédzsert bedobunk a mélyvízbe, ami nálunk mondjuk, nem szokatlan.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .