Az esztendő utolsó harci feladatát teljesíti hétfőn a Nyírgyulaj élvonalbeli együttese, miként az Csenger és a Nyírbátor NB II-es legénysége – utóbbiak történetesen éppen egymással csatáznak.

Kabát Péter segítő szándékkal érkezik Csengerbe Fotó: ujpestfc

A Gyulaj a jól szereplő, nem mellesleg újonc Szigetszentmiklóst fogadja (nyírbátori sportcsarnok, kezdés: 18 óra) a tizenharmadik bajnoki körben. A nyírségiek remélhetőleg nem babonásak, mert akár szerencsét is hozhat nekik az aktuális fellépés. A legutóbbi, dunaújvárosi túrán ugyan vereséget szenvedett a Lovas-legénység, de egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet, sőt a pontszerzésre is volt sansza a második helyen nyomuló ellenfél otthonában. Az őszi „odavágót” ráadásul csúnyán elbukta (6–1) a Nyírgyulaj a szigetszentmiklósi katlanban, egy okkal több, hogy kivágja a rezet az év zárófellépésén.

Mindeközben megyei partival búcsúztatják az esztendőt Csengerben (kezdés: 18 óra), ahol az előző két mérkőzését egyaránt meggyőző teljesítménnyel behúzó Nyírbátor lesz a vendég. Noha a látogatók így is sereghajtóként érkeznek, aligha adják olcsón bőrüket a szatmári szentélyben.  És, persze nem árt iparkodni a házigazdának sem, amely a felsőházi rájátszást biztosító első hat hely valamelyikének megszerzése érdekében hajt. A jelenleg birtokolt negyedik pozíció minderre garanciát jelent, ugyanakkor a tabellán hetedik Kazincbarcikai Ördögökkel szemben csupán négy pont az előny…

Szorosan idevágó információ, hogy a meccs napján, azaz hétfőn az Újpest FC – a közelgő ünnepek apropóján – nagyszabású adományozást szervez Csengerben. Az esemény részeként az ismert újpesti válogatott focista és celeb Kabát Péter végzi el a mérkőzés kezdőrúgását! Zakózni viszont egyik fél sem akar…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .