A megyei másodosztály Pannónia Zrt . csoport őszi eseményeit feldolgozó sorozatunk első részében az élcsoportot alkotó csapatok szakvezetői értékelnek. A listavezető Kemecse, illetve a második helyen záró Újfehértóval korábban külön írásban foglalkoztunk.

A nyíribronyi védelem rendszerint jól állt a lábán Fotó: Horváth László
  1. Rakamaz    15     10         2        3       56–20    32

Szász Simon egyesületi elnök: – Igazság szerint az volt a tervünk, hogy fiatal, helyi és környékbeli játékosokból építsünk csapatot, ami részben megvalósult, viszont nyilván időre van szükség, hogy eredményesek is legyünk. Több labdarúgó sérüléssel bajlódott az idény során, az új emberek közül néhánynak a légkört is meg kellett szokni, szóval akadt teendő.  Nem rossz a harmadik hely, ugyanakkor két olyan meccset vesztettünk el, amelyet nem szabad lett volna, ebben közrejátszott, hogy nem tudtunk rendesen kiállni. Lesznek változások a télen, mivel Huszák Gézát magasabb osztályba hívták, így természetesen nem gördítettünk akadályt távozása elé, először is olyan edzőt próbálunk találni, akire hosszú távon számíthatunk.

  1. Nyíribrony 15       10         2        3       40–22    32

Marincsák Viktor edző: – Csak hiányposztokra igazoltunk a nyáron, ami gyakorlatilag két-három játékos érkezését jelentette, egyébként sem vagyok híve a nagy jövés-menésnek. Csapatunkat rutinos játékosok alkotják évek óta, ez kiegészülve egy-egy motivált, tehetséges fiatallal jó kombinációnak tűnik. Ebben hiszek, és úgy gondolom, jó úton haladunk abba az irányba, amit elterveztem: jó közösséget építeni, amelynek tagjai meghalnának egymásért a pályán! Ezt igazolja, hogy hazai pályán sikerült veretlennek maradnunk ősszel. A téli „pihenését” úgy tölti a csapat, hogy majdnem minden kispályás tornán részt veszünk, így szinte ugyanúgy találkozunk hetente, mint eddig. Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni az eddigi eredményekből, de hiszek a játékosaimban, akik nemcsak jó futballisták, hanem remek emberek is, együtt mindent megfogunk tenni azért, hogy szép őszi szezont produkáljunk!

  1. Kótaj       15        8        3         4       38–18    27

Gulácsi Zoltán edző: – Az őszi idényben egy teljesen átalakult Kótajt láthatott a hazai közönség. A helyi kötődésű játékoshoz tizenkét tizenkét „légiós” csatlakozott, amiből sikerült egységes, jó hangulatban dolgozó csapatot formálni. Ami külön pozitívum számomra, hazai mérkőzéseinket rendre megnyertük. kivétel a Rakamaz elleni döntetlen, ugyanakkor a fegyelmezetlenség következményeként elhullajtott pontok miatt hiányérzetem van. Összességében jó szezont zártunk. Megragadtunk a táblázat élcsoportjában, ha a tavaszi folytatásban ezen az úton haladunk tovább, úgy gondolom, nem lehet probléma. Szeretnék minden egyesületnek és játékosnak kellemes ünnepeket, illetve sikerekben gazdag boldog új évet kívánni!

  1. Kállósemjén       15       7        4         4       24–22    25

Mészáros Ákos játékos-edző: – Mondhatom azt, hogy elégedett vagyok, mert úgy gondolom, egy színvonalas bajnokságban tartozunk az élcsoporthoz. Szerezhettünk volna több pontot, ugyanakkor hoztunk bravúros győzelmeket, amelyekkel előzetesen nem kalkuláltunk. Itt szeretném megköszönni a szurkolók és a vezetőségnek a hozzáállását, nem utolsósorban a segítségét. Nem vagyunk túl sokan, jó lenne igazolni, de ez a télen szinte lehetetlen…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .