Miként azt meglebegtettük, edzőváltás történt Nyírcsaholyban.

Tóth Zoltán irányításával lépne feljebb a tabellán a Nyírcsaholy Fotó: magánarchívum

Mindezt egyértelművé tette a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő futballcsapatot ősszel irányító Szimuly Gábor nyilatkozata, aki jelezte, már nem az ő kompetenciája beszélni a jövőről. Sokkal inkább Tóth Zoltánra hárul eme a feladat, aki – mint kiderült – régi-új trénerként tér vissza a tizenegyedik helyen posztoló együtteshez.

– Feljebb lépni a tabellán, egységes társaságot formálni, és minél több helyi fiatalnak játéklehetőséget adni, ez a legfőbb elvárás velem szemben – taglalta a folytatással kapcsolatos terveket Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy frissen kinevezett edzője, aki korábban betöltötte már ezt a tisztséget az egyesületnél. – Egy-két poszton szeretnénk erősíteni, elsősorban a védelmet kívánjuk stabilizálni.

Idevágó információ, hogy ugyancsak a csaholyi csapatban folytatja Mező Attila: a támadó ősszel még kocsordi színekben futballozott, ott, ahol egyébként szintén Tóth Zoltán ült a kispadon, mígnem idény közben távozott.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .