Egészen az őszi hajráig olybá festett, a Gyulaháza számára katasztrofális lesz az őszi szezon.

A gyulaháziak hosszú hajrát nyitottak, így nem csúsztak le semmiről Fotó: Kákos Dávid

Az utolsó négy bajnoki fellépésen viszont alaposan sikerült fényezni a szereplésen: két „hatpontos” meccs (Csenger, Mátészalka) behúzásával, pluszként a Vásárosnamény otthonában kiküzdött bravúrdöntetlen, igazi bónuszként pedig a Nyírgyulaj legyűrésével olyan mentőakciót hajtott végre az újonc megyei első osztályú futballcsapat, amivel életben tartotta reményét a megkapaszkodásra.

– Nagyon nagyon jól kezdtük az szezont, a bajnokesélyes Ibrány, majd a szintén erősnek tartott Balkány ellen is pontot tudtunk szerezni, aztán utolért minket a végzet – elemzte a történteket Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője. – Rémálomszerű volt a folytatás, amit jelentős mértékben meghatározott kapusunk, Bandor Ferenc ujjtörése, emiatt kilenc hétre kiesett. Hirtelen ott maradtunk kapus nélkül, utólag is hálás köszönet Darvai Attilának, aki több éve nem védett tétmérkőzésen, és a bajban kisegített bennünket. A hajrában Bandor visszatérésével a csapat újra hitet, egyben lendületet kapott, a hátralévő négy fordulóban megalapoztuk annak esélyét, hogy bizakodva nézzük a tavaszi idény elé.

Utószóként annyit: a gyulaházi csapat tagjainak év végi jutalomként – az előző évadban megszerzett megye kettes bajnoki címért – a vezetőség lehetővé tette, hogy december 22-én kilátogassanak a Barcelona–Celta Vigo spanyol élvonalbeli összecsapásra. A túra megvalósítása érdekében a játékosok is anyagi áldozatot vállalnak.

Gyulaházi gyöngyszemek

A Gyulaháza megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

  1. Gyulaháza     15             3             4             8             17–34    13

Hazai pályán:     8              2             2             4             8–15      8

Idegenben:        7              1             2             4             9–19      5

Házi góllövőlista. 5 gólos: Éles István, Kovács Béla. 2 gólos: Bacsó Attila. 1 gólos: Gáti Sándor, Gáti Szabolcs, Kozma Máté, Radvánszki Martin, Tóth Ferenc.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .