A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport őszi szezonjában történteket boncolgató sorozatunk második részében a középmezőnyt alkotó csapatok képviselői szólaltak meg.

Az idény második felében a labda engedelmeskedett a beregdaróci lábaknak
  1. Szatmárcseke    14      6        2         6        45–39    20

Hadadi Ferenc edző: – Ahhoz képest, hogy a nyáron nyolc ember érkezett és teljesen új csapatot építettünk, így összeszokottságról nem beszélhettünk, szerintem ez a teljesítmény elfogadható. Különösen annak ismeretében, hogy az első nyolc hely valamelyikének megszerzése volt meghatározva. Ezt elértük, de személy szerint nekem van némi hiányérzetem, mégpedig két mérkőzésre gondolok, amelyekben akár a győzelem esélye is benne volt, ami rajtunk kívülálló okok miatt meghiúsult. Pedig ezzel a hat ponttal akár a dobogón is zárhattunk volna… Remélem, a csapat együtt marad, próbálunk igazolni két-három játékost, és legalább olyan tavaszt akarunk produkálni, mint amilyet ősszel sikerült.

  1. Csengersima    14     5        5          4          30–27    21

Volkán Roland játékos-edző: – Az őszi szezonban egy teljesen átlagos középcsapat benyomását keltettük. Voltak nagyon szép eredményeink, de előfordult, hogy szégyenkezve hagytuk el a pályát. De hát ettől szép ez a játék… Őszintén, a jelenlegi helyezésnél azért jobbnak tartom a csapatot! Tavasszal ezt szeretnénk is bebizonyítani.

  1. Beregdaróc    14       6        –             8        35–36    18

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Nagy reményekkel vágtunk neki az idénynek, de azért ott volt bennem némi félsz, mert jelentősen átalakult a csapat. Bár tényleg minőségi futballistákat igazoltunk, de mégis időbe telt, amíg a sok jó játékosból csapat formálódott. Ezért és egyéb előre nem várható külső körülmények miatt az ősz első fele elúszott, de hála az égnek, a második etapban már vitézkedtünk. ennek eredményeként fel tudtunk tornázni magunkat a középmezőnybe. A jövőre nézve célunk, hogy ezt a stabil teljesítményt kitoljuk tavaszra is, nem lesz könnyű, de azt hiszem, a jelenlegi csapategység és és az emberi kapcsolatok garanciát jelenthetnek erre.

  1. Nábrád     14       5       3       6      36–40    18

Végh András edző: – Felemásra érzéseim vannak az őszi szerepléssel kapcsolatban. Voltak olyan mérkőzések, amelyeken a papírforma szerint nem várhattunk semmit, mégis sikerült bravúrokat bemutatnunk. Ezzel ellentétben viszont kötelező győzelemnek gondolt meccseken betliztünk, holott jóval előrébb végezhettünk volna, ebben az esetben nyilván a szánk íze is más lenne. Nem hiszem, hogy nagy játékosmozgás történne a keretünkben télen, erre igazán nincs is lehetőségünk.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .