Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága 2019 januárjában is megrendezi hagyományos teremtornáját, a Nyírerdő Kupát. A nevezéseket január 7-ig várja az igazgatóság, amely az első harminc csapat jelentkezését tudja elfogadni.

A legutóbbi kiírásban az Ibrány végzett az élen Fotó: Csutkai Csaba

Fontos kiemelni, hogy a torna lebonyolítását megváltozott, ugyanis 2019-ben, az induló együtteseket területi alapon hat helyszínen, öt fős csoportokba fogja beosztani a Versenybizottság. Innen az első két helyezett, illetve a négy legjobb harmadik helyezett jut tovább a január 20-én esedékes középdöntőkbe. A továbbjutott 16 csapat pedig szintén területi alapon, négy „darab”, egyaránt négy-négy gárdát felvomultató csoportot fog alkotni, ahonnan az első két helyezettek kvalifikálják magukat a január 27-én rendezendő nyolcas döntőbe.

További fontos információk:

– próbajátékos szerepeltetésére nincs lehetőség

– a 16. életévét már betöltött játékos szerepelhet a tornán

– egy egyesület egy tornára maximum 3 olyan labdarúgót nevezhet, aki a 2018/19-es szezonban felnőtt futsal NB I illetve NB II-es bajnoki mérkőzés jegyzőkönyvébe nevezve volt. A torna versenykiírása és nevezési lapja a szabolcs.mlsz.hu oldalt megtalálható.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .