A Nyíregyháza Spartacus NB II-es futballcsapata vasárnap délután a Kazincbarcikával vívta aktuális bajnoki mérkőzését – Putnokon.

Hornyák Marcell már s győzelemnek is tud örülni

A Szpari 2–1-re nyerni tudott idegenben, a sikerre azonban árnyékot vetett, hogy a második félidőben a megsérült Hornyák Marcellt mentő szállította el. A Spartacus 25 éves támadója összecsúszott egy barcikai játékossal, majd mozdulatlanul a földön maradt. Mint kiderült, Marci agyrázkódást szenvedett, a biztonság kedvéért nyakmerevítőt kapott: a kórházban koponya CT-vizsgálatnak vetették alá, szerencsére semmit rendkívülit nem találtak, ugyanakkor a pályán történtekből semmire nem emlékszik…

– Egyik pillanatban még játszottam, a másikban pedig a folyosón ébredtem – adott helyzetjelentést állapotáról késő este a kórházban fekvő Hornyák Marcell. – A számat kívül-belül varrták, fáj a fejem, egyébként megvagyok és örülök a győzelemnek. Az a jó, hogy holnap reggel már hazamehetek, még annyit, köszönöm a jókívánságokat és igyekszem minél hamarabb visszatérni a csapathoz!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .