A Csenger NB II-es futsalcsapata a 15. forduló péntekre előrehozott mérkőzésén a listavezető Ferencváros otthonában lépett pályára.

Amikor már az időkérés sem segített a csengeri csapaton… Fotó: Varga Valentin

Szó se róla, a szatmáriak nem rettentek meg attól a ténytől, hogy a bajnokesélyes katlanjában mutatták meg magukat, olyannyira nem, hogy Mándi László mindjárt a második percben beköszönt, majd a félidő derekán duplázott, közben szerzett még egyet – öngólt.  A szünetig egyenlített a házigazda, mindazonáltal a szünetben felkarcolt 2–2-es állás egyértelműen a látogatók dicsérete. Akik a második játékrészben már nem bírták a gyűrődést, felőrölte őket a Fradi.

Az élvonalbeli bajnokság hétfőn esedékes tizenkettedik fordulójában a Nyírgyulaj a Dunaferr vendége lesz, míg a második vonalban érdekelt Nyírbátor hazai környezetben fogadja (kezdés: 18.30) a Berettyóújfalu II. együttesét.

NB II., Keleti csoport, 15. forduló

Ferencváros–Csenger Futsal  6–2 (2–2)

Népliget, 100 néző, v.: Zimonyi, Juhász D.

Csemger: Bálint L. – Mándi L., Lengyel M., Osváth S., Pálfi I. Csere: Katona P., Fejes J., Pankotai I., Dávid R. Játékos-edző: Balogh Árpád, Pankotai István.

Gól: Mándi L. (öngól), Öreglaki N., Riberio, Jenei K., Temesi N., Osváth S. (öngól), illetve Mándi L. 2.

A regionális bajnokságban a tizenegyedik fordulójának hétfő esti programja: DEAC–Nagycserkesz (18.30), Ózd–Levelek (18.30), Hajdúnánás–Geszteréd (19.30), Blue Sharks-Futsal–Mád (Continental Aréna, 20 óra), MEAFC–DSC-Si (20.30). A Gyulaháza–Csenger Futsal-Beregvidék mérkőzést december 12-én rendezik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .