A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport őszi szezonjában történteket boncolgató sorozatunk első részében az élcsoportban tanyázó csapatok szakvezetői szólaltak meg.

A tisztabereki csapat tagjai (balról) az amatőr futball vérbeli megtestesítői – jó értelemben
  1. Vámosoroszi 14      9      1       4       44–19    28

Mikes Ferenc edző: – Nem úgy indult az ősz, ahogy szerettük, vereséggel kezdtünk, de az elért helyezést tekintve a célt teljesítette a csapat. Továbbra is az a tervünk, hogy a dobogón végezzünk, ehhez az eddig tapasztalt hozzáállásra lesz szükség, plusz, ha a télen megfelelően tudunk készülni, úgy gondolom, megvalósíthatjuk elképzelésünket.

  1. Kölcse         14      8        3       3      40–29    27

Máté Imre edző: – Elégedett vagyok, mert bár akadtak gondok az elején és a csapat sem volt „kész”, a folytatásban helyre rázódtunk. Kialakult a kemény mag, az idény közben csatlakozott Barkaszi Dáviddal és Sütő Ricsivel pedig megerősödött a védelmünk, illetve a középpályás sorunk. Úgy néz ki, a máshonnan ajánlatot kapott Szeles László távozik a télen, de még ez sem dőlt el, ugyanakkor egy csatár igazolása várható Debrecenből, emellett remélem, korábbi játékosunk, Dub Sándor visszatér külföldi munkavállalásából.

  1. Jánkmajtis    14        8        1        5     44–24    25

Szabó István edző: – Jól kezdtük a bajnokságot, majd ki-ki mérkőzéseket vívtunk, amelyek közül néhány nem a mi javunkra dőlt el. Azt tudom mondani, előrébb végezhettünk volna, mert több van a csapatban. A télen megpróbáljuk a gyenge pontjainkat „orvosolni”.

  1. Nagydobos   14        7        2        5     45–21    23

Borza László edző: – Egy év megyei harmadosztályú szereplés után jutott vissza a csapat, legfontosabb célunknak azt tekintettük, hogy stabilizáljuk helyünket ebben a csoportban. A vezetők elvárása az volt, hogy a 8-10. hely környékén zárjunk ősszel, ehhez képet jelentősen sikerült túltejesíteni. Akadtak olyan meccsek, amelyeken a szerencse finoman szólva sem állt mellettünk, ugyanakkor ennek az ellenkező is igaz volt néhány alkalommal. Így ennek tükrében azt mondhatom, reális a jelenlegi pozíciónk. Nagy változás nem várható a keretben és szeretnénk ezt a produkciót a szezon végéig kitolni, amihez a vezetőség minden feltételt biztosít. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha az edzéslátogatottság hatékonyabb lenne…

  1. Tisztaberek 14       7         2         5      37–29    23

Oroszi István edző: – Vegyes érzéseim vannak, bár az őszi célt megvalósítottuk, de hazai pályán olyan meccseken hullajtottunk pontokat, amivel nem kalkuláltunk. Ha otthon jobban muzsikálunk, és nem adjuk le kétszer is háromgólos előnyünket, most a dobogón telelnénk. De a foci már csak ilyen… A társaság viszont nagyon jó, a környékbeli játékosokra építünk, ráadásul az edzéslátogattság fantasztikus, nem hiányzott senki egyetlen egyszer sem – mert nem is volt egy sem…  Falusi amatőr csapat vagyunk, amit én egyáltalán nem szégyellek, sőt!

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .