Talán az Újfehértó őszi alakítása rádöbbent néhány futballmogult arra, hogy nem kell azonnal „becsinálni”, ha a szezon előtt szétkapják a csapatot.

Egy igazán emlékezetes pillanat: az újfehértói együttes az időközben tragikusan fiatalon elhunyt Lakatos Márkkal

A megyei másodosztályú egylet több frontembere „esett el” a nyáron, vagyis csukta be maga mögött az öltözőajtót, a vezetők pedig isteni szikra vezérelve nyerőt húztak Piskóti Zsolt edző kinevezésével. Az alapos, még mindig szemtelenül fiatal (ebben a szakmában feltétlenül az…), felnőttszinten kezdőnek számító huszonhat éves tréner hamar gatyába rázta a társaságot, imhol az eredmény – a legütősebbnek titulált Pannónia csoport második helyére rakétázott az eredetileg a középmezőnybe „belőtt” Fehértó. Alig két ponttal lemaradva a tabella élén posztoló Kemecsétől.

– Úgy érzem, nagyon szép őszt sikerült zárnunk, ami után egy kicsit megváltoztak a céljaink –fejtegette Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője. – Persze, a földön kell maradnunk, de reális célnak mutatkozik a dobogó megszerzése. Egy olyan csapat áll rendelkezésemre, amely nagyon motivált, és játékosai igazából sokan ebben a szezonban váltak felnőtté. A szezon elején sok volt a hiányzó, nehezen egyenesedtünk ki, ami viszont ezután következett, arra méltán lehetünk büszkék, hiszen tizenegy mérkőzést sikerül zsinórban megnyernünk. A kapu előtti helyzeteknél viszont továbbra is bizonytalanok vagyunk és sokszor belealszunk meccsekbe. Ezen mindenképpen javítanunk kell! A hiányosságainkat a csapategységünkkel és küzdeni akarásunkkal sikerült kompenzálni, amit a szurkolóink a szezon előre haladtával egyre jobban díjaztak. Várjuk a folytatást. Szeretnénk megköszönni vezetőinknek az áldozatos korrekt hozzáállásukat és munkájukat. Továbbá óriási gratuláció minden utánpótlás csapatunknak. Minden sportszeretőnek kellemes pihenést.

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .