Sikerélménnyel felvértezve léphet pályára a Kisvárda Master Good élvonalbeli futballcsapata a Szentlőrinc otthonában – a Magyar Kupa nyolcadik fordulójának keddi (kezdés: 12 óra) összecsapásán.

Alighanem fájdalmas lenne a kupabúcsú a Kisvárda számára Fotó: kisvardafc.hu

Mint ismert, a Várda szombaton legyőzte a Puskás Akadémiát, fontos segédpontokat szerezve a megkapaszkodásért vívott harcban, a kupafronton pedig – immár harmadszor – ismét NB III-as ellenféllel találkozik az országos főtáblán. A Szolnok, majd a Gyöngyös után ezúttal a Közép csoport élén nyomuló Szentlőrinc vendégeként próbálja megragadni az esélyt a legjobb tizenhat közé jutásra. Elvégre három a magyar igazság.

Egyben meglehetősen hosszú utat szükséges megtenni a Dajka-legénységnek a továbbjutás érdekében: csak a baranyai egylet katlanjáig 544 kilométeres távot kell legyűrni, ami azért nem csekélység.

– Arról beszélhetünk, hogy évek óta együtt szereplő játékosok alkotják a hazai csapatot, amelynek ez a szezon nagyon megfutott – fogalmazott Dajka László, a Kisvárda Master Good edzője. –  Ráadásul december van, így azon sincs mit csodálkozni, hogy alighanem mély talajú pálya fogad minket, igaz ellenfelünket is, de a körülményekkel azt gondolom nem szabad és nem illik foglalkozni. Komplett kerettel utazunk, aki hadra fogható velünk jön, emellett mi mást mondhatnák, mindenképpen szeretnénk továbbjutni.

A továbbjutás még egy mérkőzésen dől el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .