A Nyírgyulaj élvonalbeli, miként a Csenger NB II-es futsalcsapata egyaránt „kihagyja” a sportág szokásos hétfői bajnoki fordulóját. Csak a Nyírbátor játszik.

A Fradi ellen nem volt esélye a Bátornak, és az Újpesttel szemben sem lesz babazsúr Fotó: facebook

A gyulajiak rápihennek a következő körre, míg a szatmáriak szabadnaposak az aktuális meccsnapon. Egyedül az ugyancsak a második vonalban érdekelt Nyírbátor lép pályára, mégpedig hazai közegben fogadja (18.30) az Újpestet. A találkozó finoman fogalmazva sem a házigazdának áll, amely továbbra is pont nélkül szerénykedik a táblázat utolsó helyén, miközben a lilák a felsőházi rájátszást garantáló ötödik pozícióban tanyáznak. De a remény hal meg utoljára, hogy ilyen okosat írjunk, talán egyszer megszakad a nyírségiek rossz sorozata is…

A regionális bajnokság 10. fordulójának hétfői programja: Nagycserkesz–MEAFC (újfehértói sportcsarnok, 18.30), Mád–DEAC (18.30), Gyulaháza–Blue Sharks-Futsal (18.30), Levelek–Csenger Futsal-Beregvidék (19 óra), Geszteréd–Ózd (balkányi sportcsarnok, 19 óra), DSC-Si–Hajdúnánás (19 óra)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .