Petruska Attila számára abszolút nyerő lehet, hogy huszonegy évesen tizennégy gólt préselt ki magából az őszi idényben.

Petruska Attila nyíregyházi színekben is szerepelt, Kótajból pedig akár messze vezethet az útja…

Emígyen a kótaji futballista – a nagykállói Módis Dáviddal egyetemben – társbérletben vezeti a megyei másodosztály Pannónia Zrt csoport vonatkozó listáját. – Az elején jobban beindultam, az utolsó öt meccsen viszont a lábamban maradt néhány gól – ütött meg önkritikus hangot Petruska Attila. – Kapufákat lőttem, meg olyan helyzeteket hagytam ki, hogy magam sem hiszem… Így nem vagyok boldog, lehetett volna ez sokkal több is. Arról nem beszélve, egy csatárral szemben jogos elvárás, hogy minél eredményesebb legyen, persze, közben a csapatért is játsszon, de mégiscsak a gólokat jegyzik. Az előző évadban a Nyírtelekben fociztam, senkit meg nem bántva, ott sok sanszom nem volt arra, hogy kitűnjek ilyen tekintetben. Ebből szempontból Kótajban egyértelműen jobb a helyzet, erősebb a csapat, amely többet támad, így tavasszal „rámegyek” a gólkirályi címre.

Már ha, nem alakul másként. Attila, aki nem isten, sokkal a Kótaj ostora, még szintet léphet. Mindenesetre a nyíregyházi nevelésű, a Bozsik Akadémián pallérozódott támadónak érdemes felszántai a pályát, főként persze, jól és eredményesen futballozni, elvégre még – korából adódóan – még nem csúszott le semmiről. Előtte az (futball)élet…

– Egy hónapja voltam Debrecenben, a Lokinál próbajátékon vettem részt – árulta el Petruska Attila. – Egyik napról a másikra jött ez a lehetőség, elégedettek voltam velem, de nem akarok semmit elkiabálni, meglátjuk, mit hoz a jövő… Talán lesz még más esély is, amivel jó lenne élni, mert szeretném magasabb osztályban is kipróbálni magam.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .