Nem lacafacáztak Kemecsén. Kimondták, amit máshol, a merész terveket „gyártó” egyesületeknél inkább csak az öltöző mélyén duruzsolják, egyébként elmismásolják a dolgot.

Kemecsei öröm a köbön: eddig sínen a csapat
Fotó: szabolcsfociinfo.hu

A megyei másodosztályú futballcsapat számára viszont csak és kizárólag egy cél létezik – kivívni a feljutást! Egyelőre sínen van a Márton Péter irányította legénység, amely a Pannónia csoport élén nyomul, két ponttal előzve a második Újfehértót, egyaránt hét-hét egységet verve a Rakamaz, Nyíribrony duóra. A tavaszi menetelés, persze még tartogathat rejtelmeket, de a listavezető nem csak az Akácos úton akar végig menni…

– A számok halmazában parádés szereplés, a megyei bajnokságokban szereplő csapatok közül a legtöbb, azaz harminckilenc pontot szereztük – vágott a közepébe Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője. – A valóság számomra annyira nem parádés, de túl mélyen ebbe nem mennék bele. Egy tény, a három döntetlenből egyet tudok elfogadni, a másik kettőt a mentális ingadozás következményeként egyértelműen a csapat hiányosságának rovom fel. Van még gyenge pontunk, de ezt itt nem részletezném. Erénye viszont a csapatnak, hogy megnyerte a rangadóit és az sem kis fegyvertény, hogy csak kilenc gólt kaptunk tizenöt mérkőzésen. Ha az ellenfél kapuja előtt is olyan határozottan tudunk játszani, mint a saját kapunk előtt, akkor könnyű tavaszunk lesz, ehhez viszont komoly téli munkát kell mind fizikálisan mind mentálisan elvégezni. A cél változatlan: feljutni a megyei első osztályba, és ott tényezőnek lenni, nem pofozógépnek. Hosszú az út, de végig megyünk rajta!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .