Éppen csak örömködhetett egy kicsit a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata a hétfői győzelem után, szerdán újabb bajnoki fellépés szerepelt a programban.

A nyírgyulajiak a bajnokesélyes otthonában igyekeztek helyt állni Fotó: Bodnár Barbara

Az Aramis legyűrésével ugyebár gyászos, zsinórban nyolc elbukott meccset felölelő sorozatnak vetettek véget a nyírségiek, akiknek szerdán, a tizennegyedik fordulóból előrehozott összecsapáson a Berettyóújfalu otthonában volt jelenésük. A hajdúságiakat előzetesen a bajnoki cím legfőbb várományosának titulálták, eddig nem okoztak csalódást, favorithoz méltóan veretlenül a vezetik a tabellát. A vendégek azonban nem hatódtak meg ettől a ténytől, mindvégig jól tartották magukat: a háromgólos hátrány (3–0) dacára sem adták fel, sőt olyannyira megszorongatták ellenfelüket, hogy csak a hajrában dőlt el a találkozó.

Futsal: NB I., a 14. fordulóból előrehozott mérkőzés

Berettyóújfalu–Nyírgyulaj KSE 4–2 (3–1)

Berettyóújfalu, 200 néző, v.: Deme R., Kiss G.

Nyírgyulaj: Opre R. – Sánta J., Siska G., Vass O., Klusin. Csere: Dobó L. (kapus), Szabó Á., Tóth B., Nagy B., Kántor T., Gömze A., Sárga Zs., Orosz D., Pazonyi A. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Harmati T. 2, Sanchez, Szabó P., illetve Kántor T., Siska G.

Lovas Norbert: – Sikerült szoros a meccset játszanunk, sajnos, elkerülhető gólokat kaptunk, pedig volt esélyünk a pontszerzésre. Az egyenlítésért harcoltunk, de a végén a hazai csapat döntötte el a mérkőzést.

A bajnokság állása: 1. Berettyóújfalu 31, 2. Dunaferr 25, 2. Veszprém 24, 4. Haladás 22, 5. Szigetszentmiklós 12 (42–55), 6. DEAC 12 (26–42), 7. Aramis 9, 8. Nyírgyulaj 7, 9.  BME-BT FC 6, 10. Rubeola Csömör 5.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .