Nincs abban semmi szenzáció, hogy Tempfli Imre marad a Mátészalkai MTK játékos-edzője.

Tempfli Imre irányításával próbál megkapaszkodni a Szalka

Naná, mivel irányításával hét pontot gyűjtött a megyei első osztályú futballcsapat az utolsó négy őszi fordulóban. Eme röpke sorozat közben a szatmáriak döntetlent csíptek meg az élcsoporthoz tartozó Nyírgyulaj otthonában, hazai pályán pedig legyőzték a bajnokesélyes Ibrányt és az ugyancsak acélosnak titulált Vásárosnaményt. Mindez különösen annak ismeretében számít jelentős domborításnak, hogy a korábbi tizenegy fellépésen összesen volt ugyanennyi a „ponttermés”.

A Csenger elleni méretes otthoni zakó után távozott Marius Botant váltotta Tempfli Imre, a csapat harminckilenc esztendős korelnöke, legtapasztaltabb tagja. A házon belüli megoldást, a kettős szerepvállalást véglegesítették hétközben a felek, azaz a bennmaradás kiharcolására szövetkezett a játékos-edző és a vezetőség.

Egy témát tehát kipipáltak az érintettek, ugyanakkor az igazán fajsúlyos feladat a tavaszi szezonban következik: a tizenharmadik hely, amelyen a Mátészalka pillanatnyilag posztol – minden csak nem életbiztosítás. A megkapaszkodás érdekében erősítene a stáb, ezzel, persze közel sincsenek egyedül, szinte valamennyi bajnoki rivális hasonló tervet szövöget…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .