Az elmúlt hetekben nem csupán a futballról szóltak a hírek Nyírbátorban.

A csapat becsületesen tette a dolgát, a folytatás már nem rajta múlik… Fotó: facebook

Noha az NB III-as együttes szereplését nem érheti kritika, sőt, a magyar viszonyokat ismerve, minimum főhajtás dukál a játékosoknak a kitartásért, a becsületesen befejezett idényért. Gyaníthatóan mindezt nem sokan csinálták volna utánuk hasonló krízis esetén, inkább csapot-papot hátra hagyva elmenekülnek…  Mert ahogy azt már többször megpedzettük, október közepén súlyos anyagi gondok jelentkeztek, ami nagyfokú bizonytalanságot szült. Az addig rendben van, hogy a Szilágyi Krisztián irányította csapat eddig tette a dolgát, na de ilyen háttérrel szinte kizárt, hogy „nekimenjenek” a tavaszi idénynek…

– A problémák megoldásán dolgozunk, az önkormányzat nyújt segítséget a nehézségek áthidalására, a játékosok költségtérítésnek részbeni kifizetésére – adta hírül Baracsi Balázs, a nyírbátori klub elnöke. – Mindenkinek az a célja, hogy helyre álljon a rend, azt gondolom, december közepéig döntésnek kell születni a folytatást illetőn: bízunk benne, hogy mindez pozitív irányban történik. Ha mégis úgy alakul, hogy nem tudunk kimászni ebből a szituációból, annak is el kell dőlni addig. Annyit hozzátennék, az elmúlt nyolc év munkájába belefáradtam, szívesen átadnám ezt a pozíciót valaki másnak, remélhetőleg tiszta lappal tehetem meg. Bízom abban, hogy lesz rá jelentkező. Annak nagyon örülök, hogy olyan csapatot sikerült az évek során verbuválni, amely megmutatta, milyen sportemberek alkotják, akik nem véletlenül kerültek Bátorba. Hiszem, hogy itt, netán magasabb osztályban még kamatoztatni fogják a nálunk megszerzett tudásukat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .