Noha a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata elszúrta az utolsó őszi bajnoki fellépését a Gyöngyös ellen, mindazonáltal ez legfeljebb apró pacát ejtett az összképen.

A felejthetetlen MTK elleni vízicsatában a Sényő kerekedett felül Fotó: mtk.hu

Az esztendőt Sándor Tamás irányításával indító, a nyár óta pedig a Fiumei Viktor, Imrő László trénerpáros irányításával egylet halmozta a sikereket, olyannyira, hogy lassan kicsi lesz a klubvitrin a megszerzett „skalpgyűjteményeknek”, érmeknek, serlegeknek.

– A 2018-as év mindenféleképpen bekerül a sényői futballkrónikába – borítékolta Imrő László. – Csapatunk a tavaszi szezon előtt, hazai pályán kupameccsen legyőzte az MTK-t, majd áprilisban megszerezte az Amatőr-kupát. Három nappal később a Mándok legyőzésével matematikailag is bajnok lett a megyei első osztályban. Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az őszi szezonban várakozáson felül szerepeltünk az NB III-ban, az őszi hatodik hely teljesen reálisnak mondható. Azok a csapatok amelyek a táblázaton megelőznek bennünket, jelenleg előrébb is tartanak. Így is nagy öröm számunkra, hogy újoncként a tabella első felében jegyeznek minket. Ugyanakkor nem nyugodhatunk meg és dőlhetünk hátra, hiszen egy rettentően nehéz tavaszi szezon vár együttesünkre.

…és a hab a tortán a közelgő FTC elleni összecsapás lesz. Nem holmi hírverő bulifoci – vérbeli tétmeccs.

– Valóban méltóképpen zárhatjuk az évet, a sorsolásnak köszönhetően a Magyar Kupában az ország legnépszerűbb csapatát, a Ferencvárost fogadjuk december ötödikén – fogalmazott Imrő László. – Természetesen célunk a tisztes helytállás és megnehezíteni a rekordbajnok dolgát. A vendégcsapat biztosan nem veszi félvállról a találkozót, ugyanis a Gyöngyös elleni vasárnapi találkozónkat Máté Csaba a Fradi asszisztens edzője is a helyszínen tekintette meg. A mérkőzés után megérdemelt szabadságukat töltik játékosaink, majd január 10-én kezdjük a téli felkészülést annak reményében, hogy hasonló szép és eredményes tavaszi szezonnal örvendeztessük meg a nekünk szurkolókat. Végezetül pedig szeretnénk köszönetet mondani a vezetőségnek, támogatóinknak és mindenki másnak, aki valamilyen formában hozzá járult a csapat sikeres szerepléséhez.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .