A lejtőre került Nyírgyulaj próbálja behúzni a féket, minderre az élvonalbeli futsalbajnokság hétfői fordulójában hazai pályán (nyírbátori sportcsarnok, kezdés: 18 óra) lesz lehetősége.

A nyírgyulajiak ezúttal a Rubeola Csömör próbálkozásainak vetnének gátat
Fotó: facebbok/veszremfutsal)

A zsinórban elszenvedett nyolc vereség következményeként a kilencedik helyre zuhantak vissza a nyírségiek, immár csak a sereghajtó, újonc BME-BT Fc áll náluk rosszabbul a tabellán. Mellesleg, tőlük is kikapott a Gyulaj… Lovas Norbert legénysége számára a Rubeola Csömör elleni fellépés kínál lehetőséget a feltámadásra – az előzésre. A vendégek ugyanis csupán egy ponttal szereztek többet a házigazdánál, tehát nem tűnnek legyőzhetlennek, jóllehet ezen a szinten nincs lefutott meccs. Ékes példa erre a nyírgyulajiak két hete letudott mérkőzése, amikor a favorit Veszprém otthonában hajszál híján pontot csíptek.

Fel kell kötniük a gatyát az NB II. Keleti csoportban érdekelt csengerieknek, akik a hét első napján a második pozícióban tanyázó Kartalhoz látogatnak. A táblázaton negyedik szatmáriak saját katlanjukban 3–1-re kikaptak a Pest megyeiektől, akik azóta bizonyították: az élcsapatok között illik jegyezni őket. Ez tehát meglehetősen kemény leckének ígérkezik Pankotaiék számára..

A regionális bajnokság 9. fordulójának hétfői programja: Csenger-Beregvidék–Geszteréd (17 óra), DEAC–Gyulaháza (18.30), Nagycserkesz–Mád (újfehértói sportcsarnok, 18.30), Ózd–DSC-SI (20 óra), Blues Sharks Futsal–Levelek (Continental Aréna, 20 óra), MEAFC–Hajdúnánás (20.30).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .