A két csapat megállapodása értelmében vasárnap pótolták az október 28-án, a 12. bajnoki fordulóban elmaradt Záhony-Tiszaszentmárton–Ajak megyei másodosztályú mérkőzést.

A záhonyi csapat ötször vette be az ajaki kaput Fotó: Helmeczi László

Mint ismert, a meccset azért nem tudták lejátszani a felek az eredeti időpontban, mert a hazai egyesület vezetői az ifjúsági találkozó kezdése előtt szembesültek azzal, hogy az U19-es, akárcsak a felnőttcsapat erre a szezonra kiadott valamennyi (több mint 40 db) játékengedélye és sportorvosi lapja eltűnt, a regisztrációs kártyákkal együtt. Ezúttal nem volt ilyen gond, a Záhony-Tiszaszentmárton a papírformát érvényesítve nyerte a Nyírerdő csoport utolsó őszi idényének utolsó összecsapását, nem mellesleg sikerével a tabella élén telelhet.

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport, a 12. fordulóban elmaradt mérkőzés pótlása

Záhony-Tiszaszentmárton–Ajak 5–3 (3–3)

Záhony, 400 néző, v.: Tóth I. Záhony: Mészáros T. – Zán P., Iván A., Setét R., Tóth N. (Pálinkás T.), Huzdik P., Kázsmér L., Balogh R., Pálosi R., Angyal Á., Lupcsa Cs. Játékos-edző: Sárkány Gábor. Ajak: Leskovics A. – Lakatos Cs (Haga J.), Iski Á., Folytán Z., Balogh T., Magyar P., Kovács L., Bíró J., Jónás D., Horváth L., Szőlősi L. Edző: Barati István. Gól: Setét R. 2 (egyet 11-esből), Iván A. 2 (egyet 11-esből), Lupcsa Cs., illetve Bíró J. 2, Jónás D.

Sárkány Gábor: – Az első félidőben a teher nyomta a srácok vállát, a szünet után sikerült változtatunk, és azt gondolom, az ekkor mutatott teljesítménnyel rászolgáltunk a győzelemre az egységes, masszív Ajak ellen. Sajnálom, az első félidőben kapott három gólt, melyek az elpasszolt labdák és helyezkedési miatt következményei voltak. Szeretném megköszönni polgármester úrnak, Záhony város önkormányzatának, szurkolóinknak, és minden vezetőségi tagnak a kitartást és támogatást, amit számunkra nyújtottak. Bízunk benne, hogy a jövőben is sikerül hasonló eredményeket elérnünk, jómagam és játékostársaim igyekezni fogunk ezt a bizalmat meghálálni. Hajrá, Záhony! További sok sikert az Ajaknak.

Barati István: – No comment. Nem akarok megbántani senkit…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .