Módis Dávid nem csak úgy, módjával adagolta a gólokat ősszel. A nagykállói futballista tizennégy találattal döntötte romlásba az ellenfeleket, amivel a megyei másodosztály Pannónia csoport vonatkozó listájának élére tornázta magát. Mégpedig a kótaji Petruska Attilával társbérletben, aki ugyancsak hajszálra azonos mutatóval jelentkezett.

Módis Dávid nem titkolja, igen is ráhajt a gólkirályi címre

– Őszintén szólva, gondoltam, hogy rúgnom kellene néhány gólt, nyilván ezt is várták tőlem, a bökkenő csak annyi: a munka miatt bizonytalan volt, hogy fogok tudni járni edzésre, és a meccsekre – lebbentette fel a fátylat Módis Dávid arról, hogy nem olyan egyszerű az amatőr szinten domborító csatárok élete. – Szerencsére jól alakultak a dolgok, csak két bajnokiról hiányoztam. Így sem vagyok maradéktalanul elégedett, lehetett volna több is néhány góllal, mert néhány találkozó nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Most már viszont igen is, szeretnék az élen ragadni. Aki ugyanis a helyemben azt mondaná, hogy nem izgatja a gólkiráyi cím, az véleményem szerint hazudik!  Egy futballista, különösen egy csatár, legyen annyira motivált, hogy ne csak a győzelemre, a minél eredményesebb játékra is törekedjen!

Módis Dávid a maga huszonnégy évével vígan futballozhatna akár magasabb nívón is, elvégre a gólerős támadókat mindenhol tárt karokkal várják. Főként, hogy korábban a Nyíregyháza Spartacusban De akadnak más szempontok is…

– Jobban örülnék, ha az NB III-ban futballoznék, ebben az esetben azonban kénytelen lennél feladni a jelenlegi hivatásomat. Manapság, pláne, ha az ember szereti is, amit csinál, egy munkahelyet meg kell becsülni! Nem tolerálnák, ha a foci miatt háttérbe szorítanék mindent, talán a megye egy még beleférne. Nem kérdés, hogy imádok játszani, ameddig tudom a pályán leszek, akármilyen szinten is, csak hát úgy alakult az életem, hogy más is is fontos, ha nem fontosabb.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .