Az már nem hat az újdonság erejével, hogy december 5-én, Sényő-Carnifex–Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzést rendeznek. Miként az sem, hogy a legjobb tizenhat közé jutásért kiírt, 12 órakor kezdődő összecsapást és az M4 Sport élőben közvetíti.

Napfényes időt nem, megfelelő körülményeket viszont garantálnak Sényőn

Időközben megtörtént az ilyekor szokásos biztonsági pályabejárás, amelyen a Fradi illetékes személyei is képviseltették magukat. A csütörtöki terepszemlén mindent a legnagyobb rendben találtak, így bár – ismerve a helyi körülményeket – ez eddig sem volt kétséges, minden akadály elhárult, immár valóban csak egy tényezőért szükséges imádkozni: minél jobb idő legyen!

Ahogy azt korábban jeleztük, november huszadikán „rajtolt” a jegyárusítást Sényőn, Nyíregyházán, a Joma Shopban, illetve Kemecsén, a Sport Presszóban. A jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, ugyanakkor – biztonsági okokból – a meccs napján már biztosan nem lehet belépőt vásárolni a helyszínen. A megyei zöld-fehér szimpatizánsok a vendégszektor mellé kérhetnek belépőt, külön jelezniük kell, hogy ott szeretnének helyet foglalni. Újdonság tovább, hogy a Fradi-tábor számára kialakított lelátórész mellett parkoló épül.

A Kisvárda Master Good élvonalbeli futballcsapata egy nappal korábban, tehát december 4-én, kedden lép pályára az NB III-as Szentlőrinc otthonában. A meccs szintén 12 órakor kezdődik.

A továbbjutás még egy mérkőzésen dől el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .