Az ablakon kinézve, az időjárás jelentéseket ismerve alighanem a legjobb pillanatban fejeződött be az elmúlt hétvégén a megyei felnőtt és U19-es bajnokságok őszi szezonja.

A megyei első osztályú csapatok számára már  február végén kitavaszodik… Fotó: Csutkai Csaba

Illetve ez nem teljesen igaz, a másodosztály Nyírerdő csoport 12. fordulójában – az ellopott igazolások miatt – elmaradt Záhony-Tiszaszentmárton–Ajak mérkőzést vasárnap (kezdés: 13 óra) pótolják.  November 23-25 között között a megyei U14, U16 és az NB III-as U17/U19-es küzdelemsorozatokban is véget ér az idény első fele.

Mindeközben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság Versenybizottsága, az MLSZ útmutatásait figyelembe véve meghatározta a 2018-2019-es bajnokság tavaszi szezon nyitófordulóinak tervezett időpontjait. Eszerint a Tiszántúli Takarék megyei elő osztályban a felnőtt, miként az U19-es bajnokság 2019 február 23-24-én rajtol a 16. forduló mérkőzéseivel. A megye kettőben szereplő együttesek számára egy héttel később, március 2-3-án folytatódik a csatározás.

A két csoportos U16-os fiú megyei bajnokság tavaszi szezonja március 8-án (szombaton) kezdődik, az U14-es pontvadászat tavaszi nyitófordulóját pedig március 14-én rendezik.

Ugyanakkor az igazgatóság felhívja a figyelmet, hogy a tavaszi szezon rajtja szélsőséges időjárási körülmények esetén tolódhat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .