A Nyírgyulaj élvonalbeli együttese már pénteken letudta az aktuális bajnoki körre rendelt penzumot, a két megyei NB II-es legénység közül az újonc Nyírbátor szabadnapos lesz, így a szokásos hétfői programban a Csenger fellépése került a fókuszba.

Mándi László (7) és a csengeri csapat legutóbb nagyon kitömte a Barcikát Fotó: Kákos Dávid

Az alapszakasz felén jutottak túl a legutóbbi fordulóban a második vonalban érintett csapatok, ekképpen az őszi „visszavágók” következnek. A negyedik helyen táborozó csengeriek ennek megfelelően a Kistarcsát fogadják (hétfő, kezdés: 19 óra), amelyet bajnoki nyitányon legyűrtek idegenben. A vendégek a nyolcadik pozícióban posztolnak. tehát él számukra a remény, hogy beférkőzzenek a felsőházi rájátszást érő (a tabella első hat gárdája szerez jogot erre…) helyek egyikére. Bár ezért nagyon meg kell feszülniük. A szatmáriaknak éppen ezért ildomos csipkedni magukat eme összecsapáson (is), mert noha jól áll a szénájuk, még közel sem dőlhetnek hátra. Mindenesetre Osváth Sándorék formája biztató, az előző meccsen nyolc góllal szórták meg a Kazincbarcikai Ördögöket. Mondhatni, csak így tovább!

A regionális bajnokság 8. fordulójának hétfői programja: Mád–MEAFC (18.30), Gyulaháza–Nagycserkesz (18.30), Levelek–DEAC (19 óra), Geszteréd–Blue Sharks-Futsal (balkányi sportcsarnok, 19 óra), DSC-SI–Csenger Futsal-Beregvidék (19 óra), Hajdúnánás–Ózd (19.30)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .