Az NB III. Keleti csoport tizenötödik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendhagyó módon szombaton rendezték.

A nyírbátoriak újabb szép győzelemnek örülhettek Fotó: facebook/nyírbatorifc

A lehető legjobb forgatókönyv valósult meg Nyírbátorban, ahol a hetek óta a nehéz anyagi helyzettel birkózó hazai csapat az utolsó pillanatban csikarta ki az újabb, megsüvegelendő győzelmet.

Mindeközben a jászberényi együttes frissen kinevezett edzővel „futott neki” a Sényő-Carnifex elleni mérkőzésnek. A hétközben menesztett Arany Lászlót az a Huszák Géza váltotta a kispadon, aki az utolsó őszi mérkőzést még becsületből levezényli a megye kettes Rakamaz trénereként – ahonnan a magasabb osztályból kapott ajánlat után zöld utat kapott.  Abszolút egyforma képességű csapatok csatájában kétes játékvezető ítélek borzolták a kedélyeket: a házigazdák javára megítélt tizenegyes után ennél egyértelműbb büntetőt nem fújtak be a vendégeknek. Ráadásul Kristófi Sándor kiállítása előtt is rosszul ítélt a spori, az ember-, és gólhátrány leküzdése pedig már túl nagy feladatnak bizonyult a látogatók számára.

NB III.: Keleti csoport, 15. forduló

Nyírbátor–Gyöngyös 1–0 (0–0)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Kátai G. Nyírbátor: Vasas G. – Reznek D. (Bernáth M.), Sárosi M., Müller Zs.

Tóth M., Vámos M., Benkő M., Boros M., Fenyőfalvi Cs., Terdik Zs. (Scheibli M.), Kovács E. (Bagi Zs.). Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Tóth M.  (90.)

Szilágyi Krisztián: – Kiegyenlített, küzdelmes mérkőzésen a jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően megérdemelten győztünk. Ismételten gratulálok a játékosoknak.

Jászberény–Sényő-Carnifex 1–0 (1–0)

Jászberény, 50 néző, v.: Jakab G. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Kristófi S., Phrakonkham, Haburcsák K. (Takács Á.), Fabu M., Marics G. (Ruska T.), Kapacina K., Barcsay M., Márton A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Farkas J. (27. -11-esből)). Kiállítva: Kristófi S. (43.)

Imrő László: – Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Megjegyzem, ha mi hibázunk, akkor minket szigorúan megbüntetnek. Ha mások hibáznak a pályán, akkor az következmény nélkül marad. Maximum a szünetben mosolyogva elnézést kérnek. Ez sem rossz, de ezzel nem vagyunk előrébb.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .