A megyei másodosztály Pannónia Zrt. tizenötödik, őszi zárófordulójának szombati nyitányán két mérkőzést játszottak.

Rangadót vívtak Kemecsén, ahol a Nyíribrony volt a vendég

Tiszalök–Kálmánháza 0–1 (0–0)

Tiszalök, 100 néző, v.: Luzsinszki. Tiszalök: Szombati K. – Balogh S., Balogh A., Kovács J., Kiss T., Szanics A., Majoros P. (Magyar G.), Kiss R., Aszalós M., Puncsák Cs., Fábián K. (Fábián A.). Edző: Nagy Gábor. Kálmánháza: Tóth Z. – Dálnoki Zs., Szalka N., Kotricz Z., Doboveczki I., Franczel P., Erdei E. (Tóth M.), Szilágyi Z., Jakab R. (Takács J.), Szojka I., Kléninger L. (Franczel R.). Játékos-edző: Kotricz Zoltán. Gól: Szilágyi Z. Kiállítva: Aszalós T. (a kispadról, 80. perc).  Ifi: 6–2.

Nagy Gábor: – Már az első félidőben még kellett volna nyernünk a meccset, ehelyett kapunk egy olyan szerencsétlen gólt, hogy el sem hiszem. Megelőzi les, kéz, nem számít semmi – hadd menjen tovább… Attól függetlenül, hogy mindent kihagytunk, de ez akkor is felháborít. Ez a mérkőzés nekünk állt végig, dehát ilyen sport. Jól fog jönni most a pihenő mindenkinek, ki kell tisztítani a fejeket és tavasszal sokkal jobbat alkotni.

Kotricz Zoltán: – Mindkét csapat becsületesen állt hozzá a mérkőzéshez, ennek megfelelően küzdött. Azt gondolom, bár mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek, ezzel az egy góllal megérdemelten nyertünk. Végre, igazi csapatként, azonos célélért harcolva játszottunk. Sok sikert kívánunk a Tiszalöknek, egyben mielőbbi felépülést Kléninger Lászlónak!

Kemecse–Nyíribrony 3–1 (0–1)

Kemecse, 150 néző, v.: Mónus. Kemecse: Sánta T. – Bárány T., Szathmári S. (Szathmári D.), Kovács I. (Brondics P.), Szaffián Sz., Petics Gy., Karkusz A., Deme A., Mogyorósi Á. (Balázsi P.), Sándor D., Hokk B. Edző: Márton Péter. Nyíribrony: Nagy A. – Pásztor J. (Hornyai D.), Szabó B., Kovács T., Kriston R. (Sándor R.), Marincsák R., Imre L., Kantár J., Galamb P., Juhász M., Lakatos L. Edző: Marincsák Viktor. Gól: Szathmári S., Petics Gy., Sándor D., illetve Galamb P. Ifi: 4–3.

Resán Attila szakosztályvezető: – Az eredmény ellenére azt kell mondjam, igazi rangadó volt és extra őszt futott az Ibrony. Az első félidőben nem is tudtunk annyi pluszt hozzá tenni, hogy gólt rúgjunk. A második félidőben viszont az ősz legjobb negyvenöt percét hoztuk, és ha egy „arctalan, pocakos, erő nélküli” csapat is vagyunk, hét ponttal többünk van mint, amennyivel a véleményt nyilvánító edző sporttársunk csapata fog állni a vasárnapi meccs után. És végszóként csak annyit szeretnék mondani, 4501 Kemecse, Kemecse, Kemecse!

Marincsák Viktor: – Az eredménytől függetlenül azt gondolom, nagyon szép őszi szezont zártunk, megpróbálunk majd tavasszal revansot venni, de az még messze van… Köszönjük mindenkinek az egész éves támogatást! Nagy Attila kapusunkat isten éltesse!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .