Péntek este három mérkőzést rendeztek a futsal NB I. tizedik fordulójának nyitányaként, közte az Aramis–Nyírgyulaj összecsapást.

Ekkor még bizakodhatott a nyírgyulaji együttes… Fotó: facebook/nyírgyulajkse

Leírtuk már néhányszor, az aktuális találkozó pedig tényleg apropót szolgáltatott arra, hogy ismételjük magunkat: a Gyulaj eddigi egyetlen győzelmét a szezon első meccsén, éppen a Budaörsön székelő Aramissal szemben aratta. Mindebből már egyértelművé válik, hogy az alapszakasz második periódusa kezdődött, a „visszavágón” esély adódott arra, hogy egyről a kettőre jussanak a vendégek. Ami füstbe ment tervnek bizonyult, a házigazda ugyanis az első félidőben három góllal „meglógott”, és bár Vass Ottó szépített, a hajrában nemhogy csökkent volna a különbség – még két „fával” tovább duzzadt a felek közötti távolság. Ez volt a nyírségiek zsinórban nyolcadik veresége.

Futsal: NB I., 10. forduló

Aramis–Nyírgyulaj KSE 5–1 (3–0)

Budaörs, 150 néző, v.: Czene-Joó, Vass I.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Sánta J., Siska G., Vass O., Tóth B. Csere: Dobó L. (kapus), Klusin, Kántor T., Nagy B., Szabó Á., Gömze A., Orosz D., Pazonyi A. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Boznánszky G. 3, Sámson Z. 2, illetve Vass O.

További eredmények: DEAC–Veszprém 1–4, Dunaferr–BME-BT FC 6–2. Szigetszentmiklós–Berettyóújfalu mérkőzést hétfőn, a Rubeola Csömör–Haladás találkozót január 11-én rendezik.

A bajnokság állása: 1. Dunaferr 25 pont, 2. Veszprém 24, 3. Berettyóújfalu 22, 4. Haladás 19, 5. Szigetszentmiklós 12 (37–47), 6. DEAC 12 (24–34), 7. Aramis 9, 8. Rubeola Csömör 5, 9. Nyírgyulaj 4, 10. BME-BT FC 3.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .