Sorsdöntő rangadó? Kicsit merész lenne ilyet kijelenteni, hiszen az őszi szezon hajrájában még csak féltávnál tartanak a csapatok.

A geszterédi csapatot a munka, a kitartás a tabella élcsoportjába juttatta

Az viszont kétségtelen, hogy a megyei harmadosztály Szabolcs csoportjában a Geszteréd–Nyírtura meccsen két olyan csapat méri össze erejét, amely rendesen átírta az őszi szezon forgatókönyvét, nem kis gondot okozva a jóval esélyesebb riválisoknak.

A két falu pálinkafőző tudományát még nem is említettük, bár Mudri Attila – a viccelődés soha nem állt messze az NB-s múlttal is rendelkező egykori cerberustól – óvatosan megjegyezte: egy-egy „cantossal” még azt is lemeccselhetik Géczi Peti barátjával.

Megyei III. osztály, Szabolcs csoport: 13. forduló, vasárnap (kezdés: 13 óra)

Geszteréd (2.)–Nyírtura (3.)

Horváth László, a Geszteréd elnöke: – Igen nehéz, de annál sikeresebb felkészüléssel vágtunk neki ennek a bajnokságnak, valamint a befektetett munkához mérten igen nagy reményekkel is. Sajnos, az első mérkőzést csúnyán elbuktuk. Ez a vereség sokakat megingatott a hitében és nagyon nehéz volt talpra állni. De a kemény munka és kitartás, illetve a remek csapatszellem, küzdeni akarás, amely a csapatot jellemzi, eljuttatott minket oda ahol jelenleg vagyunk. Nagyon nehéz, kemény meccsek állnak a hatunk mögött, de nem pihenhetünk, mivel hátra van a bajnokság legfontosabb mérkőzése. Vasárnap a Nyírtura érkezik a geszterédi katlanba. Egy eredmény létezik számunkra, ami nem más, mint a győzelem. Úgy érzem, ezen a mérkőzésen múlik a bajnokság. Fogadjuk hát Nyírturát a jó geszterédi szokásokhoz híven és mutassuk meg, hogy ki az úr otthon. Ezúton a csapat nevében szeretnénk megköszönni a kedves szurkolóknak a csapatba fektetett bizalmat és azt, hogy a remek őszi szerepléshez hozzásegítettek minket, ez az ő érdemük is, viszont mint ahogy a mi utunk, úgy az ő útjuk sem ért véget. Ezért kérünk mindenkit, hogy jöjjön el – vasárnap és segítsen minket hozzá ahhoz, hogy megvalósíthassuk célunkat. Hajrá Geszteréd!

Mudri Attila, a Nyírtura edzője: – Először is szeretném a csapatomat méltatni az eddigi szereplés miatt, le a kalappal a srácok előtt! A biztos bennmaradást tűztük ki célul, úgy érzem ezt sikerül elérnünk. A mérkőzésről annyit: egy jó Geszterédhez látogatunk, szeretnénk Géczi Peti barátomékkal szoros kis mérkőzésen helyt állni!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .