A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenötödik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Kovács Attila (18) és a nyírbélteki csapat kitörni próbál a kiesőzónából Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 15. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Tiszalök (13.)–Kálmánháza (14.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – A hiányzóink egy részével kiegészülve remélem, győzelemmel zárjuk a félszezont. Nagyon nehéz meccsre számítok, amelyen mindkét csapatnak menekülnie kell a kiesés elől. Igazi rangadó ez, bár hozzászoktunk már az évek alatt, hogy Kálmánházával mindig ilyen típusú meccseket játszunk – most először úgy, hogy a tabella alsó részén tanyázik a két csapat. Láttam bíztató jeleket a múlt héten, az biztos, hogy mindkét kapu előtt jobban kell teljesítenünk. Ha megint lesz annyi helyzetünk, mint a Béltek ellen, akkor úgy gondolom nyerni fogunk. Izgatottan várom az összecsapást!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Annál a csapatnál, amely rendszeresen nem tudja megtartani az előnyét az ellenféllel szemben, ott nem beszélhetünk folyamatos balszerencséről. Annál a csapatnál valami hiányzik, talán pont az, hogy nem igazán egységes még. Az év utolsó mérkőzésén meg kell mutatnunk, ez a legfontosabb feladat, hogy valóban tudunk csapatként funkcionálni, egységesen küzdeni. Többet várok néhány játékostól, a nehéznek ígérkező meccsen mindenki megmutathatja, hogy milyen fából faragták!

Kemecse (1.)–Nyíribrony (3.)

Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője: – A szezon elején, ha azt mondják nekem, hogy az utolsó őszi fordulóban rangadót játszunk a Nyíribronnyal, biztosan szkeptikus mosollyal fogadom, viszont el kell ismerni: rangadót kell játszanunk és egyáltalán nem baráti meccs lesz szombaton. Az Ibrony őszi teljesítménye megsüvegelendő és véleményem szerint nem kell túl nagy mítoszt építeni köré, régóta együtt vannak, és tudnak együtt játszani. Hazai pályán eddig is veszélyt jelentettek mindenkire, de az idén a hazai szívet idegenbe is magukkal viszik. A Kemecse viszont ebben az évadban nem bukott pontot a rangadóin, és egyértelmű cél a feljutás kiharcolása. Ha feleslegesen jártatom a számat, a focistáink pedig nem érzik át a mérkőzés jelentőségét, akkor „áldozathozatal lesz, de nem kecskét fogok feláldozni”.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: –  Nagyon jó erőkből álló Kemecsével találkozunk szombaton, amely most is a kötelező győzelem terhével léphet pályára, ellenben, ugyebár mindenki az elsőt akarja megverni… Nem leszünk ezzel mi sem másképp, felszabadultan futballozhatunk, abból pedig bármi kisülhet, egy biztos: nem félünk!

Vasárnap

Napkor (11.)–Nyírlugos (12.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Azonos képeségű csapatok mérkőzése, de hazai pályán győzelemmel szeretnék lezárni a évet.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A Kemecse elleni bravúrdöntetlen akkor ér valamit, ha most sikerül pontot, pontokat elhoznunk.

Rakamaz (4.)–Nyírtelek (16.)

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Szépen szereznénk búcsúzni – győzelemmel.

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – A csapat foghíjas, de mindent megtesz a tisztes helytállás érdekében.

Levelek (9.)–Újfehértó (2.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Megköszönöm maroknyi csapatomnak, hogy ilyen becsületesen küzdöttek idáig. Vasárnap pedig, ami a csövön kifér!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az utolsó őszi fellépésünkre teher nélkül érkezünk, mivel a kitűzött célunkat már teljesítettük, de az a tény, hogy idegenben még veretlenek vagyunk kellő motivációt ad nekünk. Ehhez társul még az, hogy ezen a mérkőzésen Lakatos Márkért is játszani fogunk.

Encsencs (10.)–Apagy (7.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Összeszedjük magunkat az utolsó őszi meccsre, beleadunk apait-anyait, mert szeretnénk egy jó csapat ellen kedvező eredményt elérni.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Szeretnénk az utolsó mérkőzésünk után három ponttal hazatérni. Ehhez ugyanazzal a mentalitással kell pályára lépnünk, mint az előző meccsen. Az Encsencs képes a jó eredményekre, de felkészülve érkezünk.

Kállósemjén (6.)–Nagykálló (8.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Kemény mérkőzésre számítok, de szeretnénk otthon tartani a három pontot.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló  játékos-edzője: – Számunkra nagy tétje van a szomszédvári rangadónak. Remélem, erre az utolsó meccsre mindenki összekapja magát és jó eredményt tudunk elérni.

Kótaj (5.)–Nyírbéltek (15.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Hazai környezetben zárjuk a szezont, ahol még veretlenek vagyunk! Szeretnénk sokáig megőrizni jó sorozatunkat, ezért nem lehet más cél, csak is a három pont megszerzése!

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Elérkezett az utolsó őszi mérkőzésünk, szeretnénk úgy befejezni a szezont, hogy ennél rosszabb már ne legyen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .