A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenötödik, őszi zárófordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A nagyecsediek kétszer is bevették az itt még menteni tudó Juhász Sándor kapuját – így kikapott a bajban lévő Csenger Kép: Kákos Dávid

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 15. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Kisvárda Master Good II. (11.)–Tarpa (4.)

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Szeretnénk szépen zárni ezt az évet, úgyhogy jó lenne hazai pályán nyerni. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz egyszerű dolgunk a jó erőkből álló Tarpa ellen.

Márton István, a Tarpa edzője: – Szeretnénk eredményesen búcsúzni ettől a számunkra egyelőre szép őszi szezontól, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű. A Várdának itt köszönném meg, hogy beleegyezett a szombati játéknapba, így a csapat részt vehet az esti jótékonysági bálon! Most már csak az a kérdés: milyen lesz a hangulat?

Tiszakanyár (7.)–Tiszavasvári (16.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Nem egyszerű indulatmentesen nyilatkozni a hosszúra nyúlt tarpai mérkőzés után. Nem a Tarpával van bajom, mert egy jó és sportszerű csapat, hanem a félbeszakadt meccset követő döntéssel, mely úgy gondolom, hogy nem volt korrekt, de ez már történelem. Az utolsó fellépésünkkel kapcsolatban csak annyit, hogy ha nyerünk, akkor ráfoghatjuk az őszünkre, hogy jól sikerült, ha más eredmény születik, akkor ez a jelző már nem biztos, hogy helytálló.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Egy jó iramú látványos meccsen, nem utolsósorban eredményes fordulón vagyunk túl, ami a hétközi edzésmunka során is érezteti kedvező hatását. Olyan újonc otthonába látogatunk, amely rövid idő alatt masszív tagja lett a bajnokságnak, ennek ellenére nem ijedünk meg, szeretnénk újra meglepni szurkolóinkat – egy bravúros győzelemmel.

Nagyecsed (3.)–Nyírgyulaj (6.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Ahhoz, hogy a dobogón teleljünk, pontokra lesz szükségünk, ami nagyon nehéz lesz egy jó gyulaji csapat ellen. De bízom a srácokban, hogy megoldják a feladatot.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Szeretnénk szépen búcsúzni az őszi szezontól.

Vasárnap

Gyulaháza (15.)–Mátészalkai MTK (13.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Egyre kevesebben vagyunk, de egyre szívósabban küzdünk minden egyes pontért. Vasárnap egy igazi „hatpontos” mérkőzés elé nézünk, nincs más választásunk, ezt a kilencven percet végig kell küzdenünk, harcolnunk, és megszerezni a győzelmet.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Borzaszan nehéz mérkőzés vár ránk, ráadásul eltiltás és sérülés hátráltat minket. Ettől függetlenül  mindent meg fogunk tenni a pályán, meglátjuk ez mire lesz elég.

Mándok (5.)–Baktalórántháza (10.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Gondolom, ahogy a Bakta, úgy mi is meg szeretnénk nyerni a hétvégi bajnokit. Ám ez nem ígérkezik egyszerű mutatványnak, de bízom a srácokban, hogy még egyszer odateszik magukat a siker érdekében.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – A nagyon jó formában lévő hazaiak otthonban, remélem a csapat visszaszerzi az önbecsülését, egyben minden megtesz a sikeres szereplés érdekében.

Fehérgyarmat (8.)–Csenger (14.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Beszélhetnénk én itt most taktikáról, nyomásról, szomszédvári rangadóról, de amit érzek, ezeket mind felülírja, mivel ismét elvesztettünk valakit, aki közölünk való. Nyugodj békében, Márk! Halála üzenet kell, hogy legyen a mai focistáknak: azt csinálják, amit szeretnek, ehhez megvan az egészségük, örüljenek ennek az ihletett állapotnak, mert bizony, bizony, ez sem fog örökké tartani! A hétvégi meccsről annyit: függetlenül a körülményektől, ez mindenképpen rangadó, amelyen rajtunk nem fog múlni a színvonal.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Pozitív eredménnyel szeretnénk zárni az utolsó idei mérkőzésünket! A kilencven perc során maximális koncentrációra lesz szükség, ez az én elvárásom a csengeri játékosoktól.

Balkány (12.)–Vásárosnamény (9.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Két olyan csapat találkozik, amelyeknek ez a félszezon csak a balszerencséről szólt. Mindkét oldalon meghatározó emberek dőltek ki, és ez a mutatott teljesítményt is nagyban befolyásolta. Abban biztos vagyok, mindenki számára fontos ez a mérkőzés, mi szeretnénk az utolsó őszi meccset győzelemmel zárni. Sajnos, Ohár Román játékára sérülés miatt nem számíthatok, úgyhogy megint tovább nőttek a gondjaink, de bízom a fiúkban, hogy erre a meccsre még összekapják magukat.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Bevallom őszintén, amikor a felkészülési mérkőzéseken, majd a kupameccsen találkoztunk a Balkánnyal, nem gondoltam, hogy a tabella második felében fog tanyázni mindkét csapat. Kíváncsi vagyok, a csalódott csapatok csatája miként fog elsülni.

Ibrány (1.)–Nagyhalász (2.)

Madalina György, az Ibrány edzője: – A megyében ez a Fradi–Újpest, a vérbeli el Clásico. Nem is igazán a játékosok, sokkal inkább a drukkerek között van az igazi rivalizálás. Húsz évvel ezelőtt a két csapat találkozója, több ezer néző előtt a bajnoki címről döntött. Akkor az Ibrány került ki győztesen. Most az őszi elsőségről fog dönteni a rangadó, amelyre ugyanúgy készül mindkét szurkolótábor, illetve a játékosok. Igyekszünk megfelelni egy ilyen rangadó követelményeinek, mivel, ha ideiág eljutottunk szeretnénk az élen maradni. Ugyanakkor be kell látni, nagy hátrányból indulunk, és ezt nem mentegetőzésként mondom.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Izgatottan várjuk a hétvégi rangadót. Megteszünk minden tőlünk telhetőt és meglátjuk ez mire lesz elég.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .