A megyei első osztályú bajnokság 14. fordulójában, a sűrű köd miatt a szünetben, 3–2-es hazai vezetésnél félbeszakadt Tarpa–Tiszakanyár mérkőzést folytatták szerda délután – mégpedig a második félidővel.

Ezúttal nem akadt zavaró tényező: a csapatok folytathatták a meccset Fotó: Szabó Gusztáv

A tarpiak hajszálra azonos összeállításban léptek pályára, mint a szombati találkozón, ugyanakkor a vendégek – munkahelyi, iskolai elfoglaltság miatt – néhány poszton változtatni kényszerültek. Ezúttal nem akadt zavaró tényező, a negyvenöt perces találkozót pedig kiegyenlített játék jellemezte: a több helyzetet kidolgozó hazai csapat Nádimov Norbert góljával növelte előnyét, az utolsó pillanatokban tizenegyesből szűkített a különbségen a Kanyár.  Így bár a „minimeccs” döntetlennel zárult, az összecsapást a házigazda nyerte.

Tiszántúli Takarék megyei I. osztály: a 14. fordulóban félbeszakadt meccs folytatása

Tarpa–Tiszakanyár 4–3 (3–2)

Tarpa, 150 néző, v.: Szabó Á. Tarpa: Sos I. – Ricsei F., Szilágyi N. (Rácz I.), Rozman S. (Losonczi B.), Nádimov, Illés Gy., Kacsó R., Stefán L., Djacsenko (Ködöböcz N.), Szidor S., Balogh Gy. Edző: Márton István. Tiszakanyár: Kanyári G. – Matisz M., Bodnár G., Varga D., Vicickó L. (Dobrai D.), Illés A., Rézinger B., Tóth N., Soós T., Jánvári D., Csáki P. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Gól: Rozman S. 2, Szidor S., Nádimov, illetve Varga D. 2 (egyet 11-esből), Csáki P.,

Márton István: – Így még nem örültem döntetlennek!

Csáki Róbert: – Hosszú lenne erről a mérkőzésről beszélni, egészen speciális helyzetben voltunk, negyvenöt percünk maradt arra, hogy fordítsunk. Összességében a második félidőben rúgtunk két gólt, egyet nem adtak meg les miatt, de ez ugyanolyan szituáció volt, amelyből az ellenfél még szombaton a harmadik gólját szerezte. Jobb, ha többet nem mondok…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .