Immár hivatalos, ami eddig csak sejthető volt: képernyőre kerül a Sényő-Carnifex–Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzés. A legjobb tizenhat közé jutásért kiírt találkozó december 5-én, szerdán, a déli harangszóra, vagyis 12 órakor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti.

Várhatóan telt ház előtt játszhat a Ferencváros a sényői pályán

Az összecsapással kapcsolatos információ, hogy november huszadikán kezdik a jegyárusítást Sényőn, illetve Nyíregyházán, a Joma Shopban. A jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, ugyanakkor – biztonsági okokból – a meccs napján már biztosan nem lehet belépőt vásárolni a helyszínen. A hatósággal történt egyeztetés után a találkozót 3000 szurkoló tekintheti meg az NB III-as együttes létesítményében. A sényői lakosoknak december 1-4. között nyílik lehetőségük helyben regisztrálni a mérkőzésre. A megyei zöld-fehér szimpatizánsok a vendégszektor mellé kérhetnek belépőt, külön jelezniük kell, hogy ott szeretnének helyet foglalni.

A Kisvárda Master Good élvonalbeli futballcsapata egy nappal korábban, tehát december 4-én, kedden lép pályára az NB III-as Szentlőrinc otthonában. A meccs szintén 12 órakor kezdődik.

A továbbjutás még egy mérkőzésen dől el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .