A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenötödik, őszi utolsó fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Az utolsó őszi forduló eredményeitől függetlenül Körmös Miklós edző és a nyírmeggyesi csapat az őszi elsőségnek örülhet Fotó: Magyarics Anita

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 15. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Szatmárcseke (9.)–Nyírmeggyes (1.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – A bajnokaspiráns ellen remélem, szépen zárjuk a szezont, egyben a Meggyesnek meglesz az első veresége. Mondjuk, Miki barátom aligha így készül…

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Az utolsó őszi mérkőzésen remélem nem rontjuk az eddig felmutatott sorozatunkat. Nincs mit titkolni, szeretnénk most már veretlenül zárni a szezont.

Vámosoroszi (3.)–Csengersima (7.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Számunkra a hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Igazán szép szezont zárunk, és nem is akarok az utolsó meccsen terhet rakni a fiúkra, de azt elvárom, hogy az őszi teljesítményünkhöz mérten jó játékkal fejezzük be az évet. Remélem, ezúttal is színvonalas mérkőzésre leszünk képesek.

Milota (13.)–Tisztaberek (5.)

Elek László, a Milota edzője: – Ha a szerencse is mellénk áll a góllövésben, akkor jó eredménnyel zárhatjuk az őszi szezont. Nagyon sok szoros csatán vagyunk túl és sokszor csak apróságokon mentek el meccseink. Így az sem érdekel, ha egész mérkőzésen nem csinálunk semmit és végül egy méterről bekotort góllal győzünk, csak szerezzük meg a három pontot, mert itt Milotán csak az eredmény számít!

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Milotán mindig nehéz jó eredményt elérni, tudjuk, ez most is így lesz. De megpróbálunk megküzdeni ezzel a feladattal.

Jánkmajtis (2.)–Beregdaróc NAP-ÉP (11.)

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Alig várom, hogy „beteleljünk” és rendezzük sorainkat!

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Az egyik bajnokesélyes csapathoz látogatunk, amely mind a játékoskeret, akárcsak az elfoglalt a helyezés szempontjából előttünk áll. Ettől függetlenül nem megyünk feltartott kézzel, mindent megpróbálunk, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Nyírcsaholy (10.)–Kölcse (4.)

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Szeretnénk szépen zárni a szezont, de ettől sokkal többet kell teljesítenünk, mint a múlt héten a teremi meccsen. Remélem a srácok is átérzik a mérkőzés jelentőségét, és akkor nem lesz baj.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – A zárómeccsen szeretnénk minél jobb eredmény elérni. Ugyanazt a hozzáállást várom el a fiúktól, mint legutóbb, a Cseke ellen, és persze jó eredményt akarunk elérni.

Vasárnap

Nagydobos (6.)–Terem (15.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Nem lebecsülve az ellenfelet, de úgy gondolom, mindenképpen a három pont megszerzése lehet az egyetlen célunk. Óva intek mindenkit, hogy félvállról vegye a meccset, mert a Terem már szerzett meglepetéseket.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Az utolsó őszi mérkőzésen a tisztes helytállásban bízunk. A Dobos jó csapat, nem mi vagyunk esélyesek, ezzel tisztában vagyunk.

Hodász (14.)–Kocsord (12.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Reméljük, hogy az utolsó idei mérkőzésre összeszedjük magunkat és hazai közönség előtt képesek leszünk szépen búcsúzni.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Győzni megyünk! Nagy szükségünk van a három pontra, azzal a hozzáállással, amit az elmúlt hétvégén mutatott a csapat, úgy gondolom, be is tudjuk húzni a meccset.

Szabadnapos: Nábrád

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .