Az NB III. Keleti csoport tizenegyedik fordulójában érkezett el a korábban nagyon várt pillanat, amikor a két megyei színeket képviselő együttes összecsapott – Sényőn.

Megyei rangadót rendeztek Sényőn

Az időközben történtek miatt azonban a nyírbátoriak számára alighanem elillant a rangadó varázsa – na ja, az egyre kilátástalanabb anyagi problémák miatt nehéz a futballra koncentrálni. Ez idáig tisztességesen, sőt még annál is jobban szerepeltek, ugyanakkor az újonc hazaiak még náluk is acélosabb produkcióval rukkoltak elő. Ehhez képest a meglehetősen alacsony színvonalú, eseménytelen első félidőben némi meglepetésre a vendégek szereztek vezetést – tizenegyesből. A második félidőben többet birtokolta a labdát a házigazda, amely egy legurított szabadrúgásból egyenlített. Emígyen igazságos döntetlennel zárult a találkozó.

NB III.: Keleti csoport, 14. forduló

Sényő-Carnifex–Nyírbátor 1–1 (0–1)

Sényő, 300 néző, v.: Bálint A. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Kristófi S., Ács Á. (Takács Á.), Lakatos L., Phrakonkham, Marics G. (Ruska T.), Kapacina K., Barcsay M. (Haburcsdák K.), Márton A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Nyírbátor: Vasas G. – Sárosi M. (Terdik Zs.), Müller Zs. (Reznek D.), Tóth M., Katona Gy., Vámos M. (Scheibli M.) , Benkő B., Boros D., Bernáth M., Bagi Á., Fenyőfalvi Cs. Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Lakatos L., illetve Katona Gy. (11-esből)

Imrő László: – Igazságos döntetlen született a megyei rangadón. Ami színvonalában nem illett a rangadóhoz. Az első félidőben keveset tettünk azért, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. A második félidőben pedig már kevésnek bizonyult a meddő mezőnyfölényünk. Úgy érzem, a maximumot kihozta mindkét csapat a meccsből.

Szilágyi Krisztián: – Szenzációs játékosaim vannak, akik mai mérkőzésen nagyot küzdöttek, gratulálok nekik. További sok sikert a Sényőnek!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .