A szombati munka és tanítási nap miatt a labdarúgás versenyszabályzatban foglaltaknak megfelelően valamennyi megyei U19-es és felnőtt, valamint NB-s utánpótlás bajnoki mérkőzést is november 11-re írt ki a megyei igazgatóság.

A játékvezetők ott lesznek a meccseken – a lehető legnagyobb létszámban Fotó: Kákos Dávid

Vasárnap így több mint 50 helyszínen, közel 90 bajnoki találkozót rendeznek a megyénkben úgy, hogy mintegy 110 játékvezető lesz bevethető.

Ennek érdekében az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága az általa szervezett megyei harmadosztályú bajnokságok 12. fordulójának november 11-i játéknapján a Szabolcs és a Nyírség csoportban egységesen 10 órára módosította a meccsek kezdési időpontját, míg a Rétköz és a Szamos csoportokban 13.30-ra. Ennek köszönhetően a Szabolcs csoportban működő játékvezetők átérnek a Rétköz csoportba vezetni, a Nyírség csoportban dirigálók pedig a Szamos csoport találkozóira. Ezzel a változtatással az igazgatóság biztosítani tudja, hogy valamennyi megyei első és megyei másodosztályú mérkőzésen három, míg a harmadosztályban minimum két játékvezető működjön a november 11-i játéknapon.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .