A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizennegyedik fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést játszottak.

Tisztabereken kezdődött a tizennegyedik forduló

Tisztaberek–Jánkmajtis 3–2 (2–0)

Tisztaberek, 50 néző, v.: Paráda. Tisztaberek: Makay Z. – Berki N., Rudnák N., Juhász A., Nagy J., Szilágyi L., Bencze Á. (Kiss G.), Tóth J., Kocsán G., Jóni R. (Kállóa A.), Garda E. (Molnár R.). Edző: Oroszi István. Jánkmajtis: Tóth K. – Kínál G., Chioreanu, Kiss I., Balogh S., Puskás D., Costea P., Bartha K. (Czeglédi P.), Szabó P. (Homoki G.), Balogh Zs., Della S. Edző: Szabó István. Gól: Szilágyi L., Garda E., Bencze Á., illetve Balogh S., Costea P. Ifi: 12–0.

Oroszi István: – Igazi rangadó volt, amelyen leginkább a küzdelem dominált. Ellenfelünk játékét igyekeztünk megfojtani, az a pici szerencse pedig mellénk szegődött, ami szükséges egy ilyen párharcban. A csatabárdot fél évre elássuk és elővesszük a kanalat.

Szabó István: – Hiába birtokoljuk nyolcban százalékban a labdát, ha a helyzeteinket kihagyjuk, akkor az ilyen mérkőzésnek csak ez lehet a vége.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .