A megyei harmadosztály Szamos csoportjában újabb rangadót játszanak a hétvégén. Az egykor igazi nagyágyúkat is foglalkoztató Sonkád a korábban magasabb osztályban is meghatározó Tyukod csapatát fogadja.

A sonkádi együttes nagy tervekkel vágott neki a szezonnak, de át kellett szabni a célokat

A hazaiak az eddigi szezon elhibázott lépéseiről is beszélnek, javítási szándékkal ugranak neki aktuális ellenfelüknek. A vendégek is az élmezőny tagjai, bár nyilván a kiesést követően azonnali visszatérésen gondolkodhattak. Ezt sajnos most nem tudhatjuk meg, mert a tyukodiak nem nyilatkoztak a mérkőzéssel kapcsolatosan: telefonhívásainkra választ kaptunk ugyan, ígérettel vegyítve – viszont nyilatkozatot nem. Így marad a lopakodó üzemmód…

Megyei III. osztály: Szamos csoport, 12. forduló (vasárnap, kezdés: 13 óra)

Sonkád (4.)–Tyukod (2.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője – Tény, nagy tervekkel vágtunk neki a szezonnak viszont a botlásainknak köszönhetően át kellett szabnunk a célokat. Persze nem tettünk le arról, hogy utolérjük az Ópályit, reménykedünk kell abban is, hogy ők is eljátsszák a négylábú ló szerepét. Ahhoz, hogy maradjon sansz, minden meccsen meg kell feszülnünk és a maximumot kell nyújtanunk. Tudjuk, hogy ezen a szinten remek, hajtós csapat érkezik hozzánk, tiszteljük a tyukodi csapat eredményeit, de nyerni szeretnénk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .