A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizennegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Marincsák Viktor edző sikeresen vezényli a nyíribronyi csapatot, amelyre újabb rangadó vár Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 14. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Vasárnap

Nyírlugos (11.)–Kemecse (1.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Nekünk ezen a meccsen nincs vesztenivalónk, bízom abban, hogy jó játékkal megnehezítjük a bajnokesélyes dolgát.

Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője: – Hosszú az út míg az ember Kemecséről Nyirlugosra ér, de ha szereti a focit akkor a nagy utazás is az élet része. Azért földrajzból, aki ezt a megyei focitérképet rajzolta, visszaültetném az iskolapadba. De túl a földrajzon megyünk, mert menni kell, és készülünk, mert Lugoson a szélsők nem savasodnak, ha futni kell. Céljaink vannak és minden meccsen a cél felé tartunk, mivel így könnyebben fejtünk ki „6-ást” az üldözőinkre.

Kálmánháza (13.)–Napkor (12.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A Napkor ért már el szép eredményeket az ősz során, szervezett csapat érkezik hozzánk. Remélhetőleg a hét végére már kiegészülünk, visszatérnek a hiányzóink, és mindent megteszünk a győzelemért. Szeretnénk mi örülni a végén.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Elkezdtük ismét egy irányba húzni a napkori szekeret, reménykedem abban, hogy senki sem botlik meg!

Nyírbéltek (15.)–Tiszalök (14.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Másfél éve alakult újjá az egyesület, mindenkinek, szurkolónak, vezetőnek és játékosnak büszkének kell lenni, hogy ebben az osztályban szerepelhetünk. A hét végén hasonló játékerőt képviselő csapattal találkozunk, remélem a hazai pálya nekünk fog kedvezni és megszerezzük a várva várt győzelmet.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Elcsépelt szöveg, de jobb nekem sem jut most eszembe: a vasárnapi mozifilm, melyben szeretném, ha főszerepet játszanánk a „Menekülés a győzelembe”. Kilencven perces, szinkronizált, színes szabolcsi dráma, parádés szereposztással. A szezon kezdetén nem gondoltuk volna, hogy kiesési rangadót fogunk játszani a tizennegyedik fordulóban, de ez már így alakult. Előttünk a nemes feladat, meg kell oldani!

Nagykálló (7.)–Kótaj (5.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Sajnos, továbbra is sok a sérült. Jó lenne végre úgy készülni egy meccsre, hogy csak azzal tudunk foglalkozni nem pedig egyes játékosok hülyeségeivel!

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Az utolsó idegenbeli mérkőzésünket játsszuk idén, amelyen természetesen a három pont megszerzése érdekében lépünk pályára.

Apagy (8.)–Kállósemjén (6.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Haza pályán mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy egy góllal mi rúgjunk többet. Jó szezont fut a Kállósemjén, ez nem vitás, de mi vagyunk itthon. Fejben kell egy kicsit rendet rakni és nem lesz gond.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Az Apagy erős csapat, amely leginkább otthon nagyon veszélyes ellenfél. Ettől függetlenül pontokért megyünk.

Újfehértó (2.)–Encsencs (9.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Bizakodással tölt el az, hogy az előző két fordulóban hátrányból is sikerült fordítanunk, ami azt jelenti, fejben rendben vagyunk, viszont a helyzetkihasználásunk továbbra is nagyon gyenge. Az őszi szezon utolsó hazai meccsén szeretnénk tovább gyarapítani pontjaink számát, de nyilván a vendégek is hasonló célokkal érkeznek.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Jó csapathoz megyünk, nehéz dolgunk lesz, de mindent megpróbálunk.

Nyírtelek (16.)–Levelek (10.)

Dankó Zoltán, a Nyírtelek játékos-edzője: – Készülünk!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Bakfitty. Javítanunk kell a legutóbbi meccs után. Nem a helyzetek kialakításával van gond azokat értékesíteni is kell!

Nyíribrony (4.)–Rakamaz (3.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Egy újabb nehéz mérkőzés, amelyen nincs vesztenivalónk, így állunk elébe!

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés. Nagyon jól futballoztunk legutóbb Kemecsén, jobbak voltunk, mint a hazai csapat, mégis vesztettünk. Inkább játszunk rosszabbul, csak nyerjünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .