A két csapat megállapodása értelmében november 23-án, péntek 13.30 órától pótolják az október 28-án elmaradt Záhony-Tiszaszentmárton SE–Ajak SE megyei másodosztályú felnőtt labdarúgó mérkőzést.

A zöld mezes záhonyi csapat újra nekirugaszkodhat az Ajak elleni meccsnek Fotó: Keresztényi László

Mint ismert a mérkőzést azért nem tudták lejátszani a felek az eredeti időpontban, mert a hazai együttes vezetői az U19-es találkozó kezdése előtt szembesültek azzal, hogy az U19-es, akárcsak a felnőtt csapat erre a szezonra kiadott valamennyi (több mint 40 db) játékengedélye és sportorvosi lapja eltűnt, a regisztrációs kártyákkal együtt.

A Tiszaszentmárton SE képviselője két órával a felnőtt mérkőzés kezdése előtt (az U19-es meccs kezdési időpontjában) telefonon tájékoztatta a megyei igazgatót, hogy a záhonyi létesítményben mindent felkutattak, de nem találják a csapataik játékengedélyeit. Mivel egészen biztosak abban, hogy ők kedden a szokott helyre tették le ezen engedélyeket, így csakis arra gyanakodnak: ismeretlen személy a zárt öltözőből tulajdonította el ezen igazolásokat, emiatt rendőrségi feljelentést is fognak tenni. Ezután mind a hazai, mind pedig a vendégcsapat képviselői telefonon a versenybizottság elnökét is tájékoztatták a történtekről, egyben jelezték, miután az igazolások hiányában nem tudnak pályára lépni, így későbbi időpontban készek lejátszani a bajnoki mérkőzést. (A záhonyi rendőrkapitányságon még aznap ismeretlen tettes ellen lopás miatt megtett feljelentés jegyzőkönyvének hivatalos másolatát a megyei Igazgatóság részére a hétfői nap el is juttatta a Tiszaszentmárton SE képviselője.)

A megyei igazgatóság Versenybizottsága ezen információk, jelzések alapján egyik csapat esetében sem állapított meg versenyügyi felelősséget, ezért a mérkőzés újrajátszását rendelte el.  A két egyesület 2018. november 23. 13.30 órában állapodott meg az új időpontban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .